Dit bekende bedrijf is op zoek naar stagiaires voor de zomer: er zijn mogelijkheden om te blijven

Nieuws

Gullón-koekjes zoekt 10 stagiaires met stagecontracten voor de zomercampagne. De aanmeldingsperiode is nu geopend en eindigt op 31 mei. De functies bevinden zich op de afdelingen inkoop, financiën, arbeidsrisicopreventie (PRL), logistiek, financiën, systemen, R&D en operations.

Het bedrijf gevestigd in Aguilar del Campoo (Palencia) heeft tot doel lokaal talent “aan te trekken en te behouden”. Er zijn werkmogelijkheden zodra de stage is voltooid, aangezien, zoals Paco Hevia, bedrijfsdirecteur van Galletas Gullón, heeft opgemerkt, met dit nieuwe programma “onze toewijding aan het aantrekken van talent en het bevorderen van kwaliteitswerk in onze regio opnieuw wordt bevestigd.”

De stages, die in de zomermaanden plaatsvinden, bieden een tiental plekken om te leren hoe het bedrijfsleven werkt. De professionele vaardigheden die zullen worden geconsolideerd, hebben onder meer betrekking op werk op het gebied van administratie, productie of personeelszaken.

Plaatsen om in te vullen met stagiaires in de zomercampagne

Het koekjesbedrijf biedt verschillende mogelijkheden voor de jongeren uit de regio als het gaat om een stagecontract krijgen. Dit zijn:

  • Afdeling Inkoop: een vacature in de administratie.
  • Beroepsrisicopreventie (PRL): een vacature voor een technicus.
  • Logistiek: twee administratieve vacatures.
  • R&D: een vacature als technicus.
  • Financieel: 2 vacatures voor administratief personeel.
  • Systemen: er zijn twee gebieden die een stageplaats aanbieden. Eén daarvan is het functionele gebied (SAP/EDI en Digitale Transformatie) met een vacature en het Infrastructuurgebied met een andere functie.
  • Werkzaamheden in de VIDA-fabriek.
  • Een functie in de administratie.

Hoe u een studiebeurs aanvraagt ​​bij Galletas Gullón

Om een ​​van de beurzen bij Galletas Gullón te krijgen, moet je het bijgewerkte CV naar het e-mailadres sturen risgullon@randstad.esvóór vrijdag 31 mei.

Je moet er iets aan doen 'Zomerpraktijken Gullón Cookies' en geef aan in welke vacature je geïnteresseerd bent.

Hevia heeft jongeren die een opleiding willen volgen in bedrijfsvoering aangemoedigd zich aan te melden, omdat het een unieke kans is om een ​​van de toonaangevende bedrijven in de vervaardiging van koekjes van binnenuit te leren kennen.

“Bij Galletas Gullón hebben we altijd geloofd in het potentieel van de jeugd en de waarde van investeren in lokaal talent. Met de lancering van ons stageprogramma voor studenten in de regio herbevestigen we onze inzet voor het aantrekken van talent en het bevorderen van kwaliteitswerk in onze regio. “Wij willen jongeren kansen bieden op het gebied van leren en professionele ontwikkeling.”

In deze zin wordt benadrukt dat het bedrijf de collectieve en arbeidstoekomst van het gebied wil verbeteren.