Deze zakenvrouw definieert telewerken als volgt: als je thuis bent, ga je niet naar de kapper

Nieuws

Telewerken is een onderwerp waarover op de werkvloer wordt gedebatteerd, en velen zijn er voorstander van, net zoals er veel tegenstanders zijn, zowel onder werknemers als werkgevers. Tot de meningen van laatstgenoemde behoort die van een zakenvrouw, die dat gelooft Het feit van telewerken heeft bijwerkingen zoals het niet meer naar de kapper gaan.

In het programma vonden de uitspraken van zakenvrouw Marisol Megino plaats De steen van De zesdewaarin telewerken aan bod kwam, en waarin zij haar positie als zakenvrouw toelicht “Zakenlieden zijn niet tegen telewerken” en stelt dat voor Werknemer en werkgever moeten overeenstemming bereiken over de wijze waarop zij dit gaan doen.

Volgens hem zou je het beste kunnen kiezen voor een gemengd systeem waarin werknemers ’s ochtends naar kantoor zouden reizen, vervolgens naar huis zouden gaan om te eten en de werkdag vanuit huis zouden voortzetten, op deze manier zou het vermogen om persoonlijke interactie met collega’s te hebben niet verloren gaan.

Bijkomende schade van telewerken

Mengino geeft ook zijn visie op de Bijkomende schade die werk veroorzaakt voor mensen en de economieenerzijds, en volgens hun eigen ervaring met telewerken, “Waarom zouden vrouwen bijvoorbeeld naar de kapper gaan?” Zoals ze uitlegde, deed ze het niet en bracht ze een week door met haar paardenstaart.

Hij is ook van mening dat het gevolgen heeft voor de economie, bijvoorbeeld voor de verkoop van kleding, zoals gebeurde tijdens de pandemie toen de verkoop daalde, of de negatief effect dat dit zou hebben op cafetaria’s dat de arbeiders niet naar kantoor gingen en hun ontbijtpauze namen in een nabijgelegen pand. Een praktijk die volgens de zakenvrouw collega’s helpt de banden te versterken

De collega’s aan de debattafel reageerden snel op de mening van Mengino, waarvan er één afkomstig was zeer ironische manier, waardoor ze inziet dat ze als zakenvrouw tegen ontbijtpauzes moet zijn, omdat het voor werknemers een manier is om tijd te verspillen als ze voor langere tijd weg zijn. Waarop de zakenvrouw dat reageert Het is geen tijdverspilling als werknemers zich aanpassen aan de rustperiode van 15 minuten. dat markeert de afspraak om naar cafetaria’s te gaan.

Dat concludeert een andere spreker in het debat over de televisiezender Telewerken zal wel of niet mogelijk zijn afhankelijk van het type functie, aangezien sommige 100% aanwezigheid vereisen, maar er zijn vele andere die zonder enig probleem vanuit huis kunnen worden gedaan, en gaat verder door verzoening aan het licht te brengen, waarbij wordt ingezet op het vergemakkelijken van telewerken voor mensen die jonge kinderen onder hun hoede hebben. gemakkelijker om uw privé- en werkleven te combineren.