Deze stad in Spanje wil een restaurant en een camping runnen voor slechts 300 euro aan huur

Nieuws

Almocieteen kleine gemeente op 54 kilometer van Almería, heeft een uniek aanbod gelanceerd: ze is op zoek naar iemand die leiding geeft aan twee van de meest iconische gemeentelijke voorzieningen, zoals de Bar-restaurant El Rincón de Almócita en de camping. Momenteel zijn ze gesloten wegens gebrek aan management, maar van de gemeenteraad van deze stad in Almeria Ze willen hem een ​​tweede kans geven.

Om deze reden heeft de gemeenteraad een deadline gesteld voor het indienen van voorstellen: tot 22 februari volgend jaarzullen allen die geïnteresseerd zijn in het beheer van deze twee faciliteiten dit kunnen doen onder de gebouwen van wat zij noemen ‘Almócita-merk’. Dat wil zeggen dat ze zich inzetten voor duurzaamheid door de consumptie van Kilometer Zero-producten, waarbij ze gebruik maken van lokale leveranciers.

Vereisten om beide faciliteiten te beheren

Managers zullen aan een reeks vereisten moeten voldoen om deze twee ruimtes een tweede leven te geven:

  • Hij huur van het El Rincón de Almócita Bar-Restaurant zal zijn vijf jaar.
  • Hij maandelijkse huurprijs het zal van zijn 300 euro.

Hoe zijn de faciliteiten?

De gemeenteraad van Almócita heeft via zijn sociale netwerken enkele afbeeldingen en een korte beschrijving van deze gemeentelijke voorzieningen gedeeld.

Bar-restaurant El Rincón de Almócita

Het is een groot gebouw met een woonkamer, terras en toegang tot het gemeentelijk zwembad. Bovendien ligt het naast een van de ingangen van de gemeente.

Camping Almocita

Deze ruimte, gelegen op een spectaculaire locatie, beschikt over circa 13.000 vierkante meter, een winkel, talrijke kavels, een speeltuin en twee laadpalen voor elektrische voertuigen.

Een restaurant en een camping runnen: deze stad in Spanje is op zoek naar geïnteresseerden

Dit is hoe deze stad in het binnenland haar engagement nastreeft strijd tegen de ontvolking door de verbetering van twee toeristische hulpbronnen en de het genereren van werkgelegenheid.