Arbeiders nodig in uitvaartcentra: salaris van 2.500 euro per maand en vast contract

Nieuws

Hij uitvaartsector vraagt ​​vrijwel voortdurend om werkgelegenheid om met de overledene te werken en hun families te adviseren. Gaat over moeilijke posities om uit te voeren maar waarin de arbeidsomstandigheden zeer interessant zijn. Er zijn lijkwagenchauffeurs, gezinsadviseurs en zelfs decorateurs nodig om kransen en bloemdecoraties te maken. Veel van de vacatures benadrukken een Contract voor onbepaalde tijd vanaf het eerste moment en heb geen erg veeleisende eisen.

De uitvaartcentra die personeel nodig hebben, zijn verspreid over heel Spanje, met banen die onder meer in Granada, Oroso, San Sebastián of Madrid moeten worden ingevuld. Empathie en nederigheid, Excel-vaardigheden zijn vereist, en in sommige banen is het noodzakelijk om in goede fysieke conditie te zijn. Aan de andere kant, de De opleiding is doorlopend en gratis voor de kant van het bedrijf. Een goed opgeleide uitvaartondernemer die zijn taken goed uitvoert, kan tot 2.500 euro per maand verdienen, met extra geld in de vorm van bijvoorbeeld loon of een nachtdienstvergoeding.

Het is niet nodig om de cursus te volgen thanatopraxie, maar als het beschikbaar is, wordt het positief gewaardeerd. Ja, voor het besturen van de lijkwagen hebben ze een rijbewijs (met punten) nodig of om een ​​goed niveau Engels te hebben in bepaalde bedrijven met internationale roots.

Vacatures in uitvaartcentra

Binnen de sector van de overledene zijn er verschillende specialiteiten zoals thanatopraxie, thanatoesthetiek of de zogenaamde uitvaartagenten die verantwoordelijk zijn voor de administratieve procedures met betrekking tot de begrafenisbegeleiding en alle diensten coördineren zoals religieuze diensten, bloemen of een goede behandeling van de overledene. overleden familieleden, met wie je empathisch moet zijn.

  • Uitvaartadviseur bij Romero SL, in Granada. Een ervaring van minimaal 5 jaar, een vast contract, voltijds is vereist. Het is noodzakelijk om Engels op gemiddeld niveau te bewijzen. Je geeft leiding aan 6 tot 10 personen. Het salaris wordt bekend gemaakt tijdens het sollicitatiegesprek.
  • Begrafenis in Martínez SL in Oroso (A Coruña), zonder ervaring of studie (aanwezig ESO-certificaat). gevorderd Galicisch en rijbewijs B. Beschik over een schema en woonachtig in Oroso, Frades, Pino of Mesia. Salaris van 18.000 tot 20.000 euro.
  • Begrafenisagent in Bilbao, voor Asistea. Geen ervaring, voltijds contract van bepaalde duur. Het betreft een vacature, waardoor bij beëindiging van het dienstverband continuïteit in het bedrijf geboden kan worden.
  • Begrafenis in Valladolid, voor Memora SL, zonder eerdere ervaring, voltijds contract van onbepaalde duur. Het is noodzakelijk om een ​​opleidingscyclus op hoger niveau te hebben en een woonplaats te hebben in de provincie waar de vacature wordt aangeboden. Er zal rekening worden gehouden met opleidingen in thanatoesthetiek en thanatopraxie, en degenen die uit de sociaal-gezondheidssector komen zullen ook punten toevoegen.
  • Opening van een nieuw uitvaartcentrum in Guipúzcoa, personeel moet worden aangenomen, ervaring van minimaal 12 maanden, vast fulltime contract, met een rijbewijs voor minimaal een jaar wordt gewaardeerd. Beheer van computersystemen en vaardigheden op het gebied van klantenservice.
  • Personeel voor verschillende banen in Pozuelo de Alarcón (Madrid) in Enalta. Minimaal 1 jaar ervaring op de werkvloer is vereist. Er zijn 3 mensen nodig.

Al deze vacatures in uitvaartcentra, maar ook andere, worden gepubliceerd op het banenportaal van Infojobs.

Hoe te werken in een uitvaartcentrum

Wanneer u al heeft besloten op welke baan u wilt solliciteren (deze zijn van Infojobs), moet u op solliciteren klikken en van daaruit vraagt ​​de website om registratie of, als dit al is gebeurd, om toegang code. . Het kan zijn dat ze bij sommige vacatures vragen om vooraf een vragenlijst in te vullen over de functie- en salarisverwachtingen.

Thanatoesthetiek en thanatopraxie, het besturen van lijkwagens of het zorgen voor familieleden in het uitvaartcentrum, voordat ze naar de begraafplaats vertrekken, zijn functies die algemene gevoeligheid en empathie vereisen. Daarom is het moeilijk om de vacatures van bepaalde bedrijven in te vullen. Omdat niet iedereen bereid is deze taken uit te voeren. En om die reden zijn de arbeidsomstandigheden meestal best interessant.

Om in een uitvaartcentrum te werken is het niet nodig om een ​​hogere opleiding te hebben, tenzij uit de vacature anders blijkt. Ja, alle cursussen die in de sector gevolgd zijn, tellen mee. Daarnaast beoordelen of er stages zijn gedaan.