De gratis tools van Google om Engels te leren en een baan te vinden

Nieuws

Gratis tools voor Google-accounts om Engels te leren dat de CV verbetering gezicht naar een baan vinden. De arbeidsmarkt vraagt ​​steeds meer om meer gespecialiseerde werknemers en kennis van de Engelse taal op een basis- of gemiddeld niveau is essentieel om punten te scoren in een sollicitatiegesprek. Google, de online zoekmachinegigant, heeft een eenvoudig, gemakkelijk toegankelijk systeem waarmee u de woordenschat kunt bijwerken, een goede uitspraak kunt hebben of de vragen van de recruiter kunt begrijpen.

Met deze Google-tools beschikt u over nieuwe en bijgewerkte kennis, in dit geval in het Engels. Een van de voordelen die deze bron biedt, is dat deze toegankelijk is via de computer, mobiele telefoon of tablet. De gebruiker heeft op elk moment toegang tot deze woordenboeksimulator die professionele vaardigheden zal helpen. Bij sollicitatiegesprekken levert het volgen van een training in het Engels punten op wanneer het bedrijf een of andere kandidaat kiest.

Gratis Google-tools om Engels te leren

De gratis tools van Google hebben een zeer positieve factor, namelijk dat iedereen ze kan gebruiken, ongeacht hun werksituatie. Studenten, werklozen, werknemers of zelfs leraren en studenten die nieuwe vaardigheden willen verwerven… ze hebben allemaal toegang tot een Engels leer- en verbeteringssysteem dat vrij intuïtief is.

Spraakoefening

Het is een hulpmiddel voor oefen gesproken Engels. Studenten krijgen de keuze uit een systeem dat hen in realtime corrigeert als ze een fout maken. Ze kunnen oefeningen doen van ongeveer 5 minuten waarin ze met alledaagse situaties te maken krijgen. Om deze tool te gebruiken, moet u Google Translate gebruiken of de term in de zoekbalk typen.

Uitspraak

Wanneer de werkgever in een sollicitatiegesprek zegt dat hij het in het Engels zal voeren, wordt de uitspraak het meest gewaardeerd. Zorg voor een Brits accent Het is ingewikkeld, maar de tools van Google kunnen dit doel dichterbij brengen. Om het te gebruiken, moet je in de zoekbalk het woord schrijven en er ‘uitspraak’ naast zetten.

Google Woordcoach

Het is een heel eenvoudig spel. U moet ‘Google Word Coach’ typen en op ‘Zoeken’ klikken. Er wordt een nieuw spel geopend waarin je je woordenschat kunt uitbreiden. Met eenvoudige vragen over synoniemen, antoniemen of woordenschat in het algemeen kan de deelnemer zijn taalgebruik verbeteren. Deze gratis tool is ook erg handig voor docenten.

Interviewopwarming

Een gratis tool van Google die erg handig is op academisch niveau. De bediening is intuïtief en in dit geval kun je een sollicitatiegesprek in het Engels oefenen. Zodra het programma is gestart, biedt het verschillende opties, waaronder:

  • Gegevensanalyse.
  • Digitale marketing en e-commerce
  • IT ondersteuning.
  • Project management.
  • UXDesign.
  • Cyberbeveiliging.
  • Algemeen.

In dit laatste (Algemeen) kunnen werkvragen direct worden beantwoord, alsof het een interview met HR-personeel betreft. Ze zijn erg eenvoudig, maar het is een eerste stap naar een werkrelatie met de taal.