De gratis cursus van SEPE, Google en Fundae waarmee je met een salaris van 60.000 euro aan een baan kunt komen

Nieuws

De Rijksstichting Opleidingen voor Werkgelegenheid (Fundae) en de Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) Ze hebben een nieuwe gratis cursus cyberveiligheid. Zodra dit is bereikt, kunt u dankzij de Google – Fundae Scholarships uw cv bijwerken en solliciteren op technologische functies. Een cybersecurity-expert verdient een salaris van 60.000 euro, en beginners verdienen een salaris van zo’n 30.000 tot 40.000 euro.

Onder meer de bedreigingen die een kwetsbare digitale omgeving voor bedrijven met zich meebrengt, worden bestudeerd en je leert tools als Python, Linux of SQL gebruiken. Elke module eindigt met de creatie van een professioneel portfolio, waardoor studenten gemakkelijker een baan kunnen vinden. De UFV (Francisco de Vitoria Universiteit) benadrukt in een onderzoek de goede salarisvoorwaarden van deze experts.

Onderschreven worden, niet alleen door Google, maar ook door de SEPE en Fundae, geeft meer opties als het gaat om bedrijven die het cv selecteren en onder de aandacht brengen van andere kandidaten.

Inhoud van de gratis cursus cybersecurity

De acht modules waaruit deze gratis cursus bestaat, aangeboden door Google en Fundae, zullen de student helpen de basis te leggen waarop zijn toekomstige baan zal draaien als hij zich wil inzetten voor deze bloeiende sector. Deze cursussen die deel uitmaken van het certificaat dat door Google wordt aangeboden, zijn:

  • Grondbeginselen van cyberbeveiliging.
  • Beheer beveiligingsrisico's.
  • Netwerken en netwerkbeveiliging.
  • Werktools: Linux en SQL.
  • Activa, bedreigingen en kwetsbaarheden.
  • Detectie en reactie.
  • Automatiseer cyberbeveiligingstaken met Python.
  • Bereid je voor op cybersecurity-banen.

Sollicitatiegesprekken op het gebied van cybersecurity

De laatste van de modules is erg praktisch. Daarin leren studenten onder meer hoe ze sollicitatiegesprekken kunnen voeren bij bedrijven die zich bezighouden met cybersecurity. Op deze manier kunnen ze identificeren wanneer ze een beveiligingsincident moeten escaleren, bestanden en gegevens beschermen, gevoelige informatie zorgvuldig communiceren, betrouwbare bronnen gebruiken om op de hoogte te blijven van de nieuwste bedreigingen, zich inzetten voor cyberbeveiliging of hoe ze de beste beveiliging kunnen vinden. biedt werkgelegenheid in deze sector.

In die zin leert de student aan het einde van de module en voordat hij kan deelnemen aan de selectieprocessen om een ​​baan te krijgen, hoe een aantrekkelijk CV eruit moet zien voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het inhuren van bedrijven.

Om u te registreren, gaat u naar de Digitalize Plus-pagina van Fundae en drukt u op de blauwe knop 'Nu aanmelden'.