De BOE verrast met nieuwe opposities: 1.800 posities en salarissen tot €60.000

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) deze week aangekondigd 133 nieuwe oproepen tot oppositie die 1.800 plaatsen bevatten en die al op de website van de administratie van de Spaanse regering staan, allemaal terwijl de aanmeldingsperiode open is. De functies zijn bedoeld om te werken als loopbaanambtenaar op staats-, regionaal en lokaal niveau, binnen de verschillende groepen. Het meest gevraagd, omdat ze weinig vereisten hebben om zich aan te melden (ESO en Baccalaureaat), Het zijn die van Groep C2 en C1.

Wat het salaris betreft, maakt de BOE bekend dat de deadline voor registratie voor het Superior Corps of Treasury Inspectors nog steeds open is, een van de best betaalde met een salaris van ongeveer 60.000 euro (eindigt op 22 mei). Bij de andere groepen moet je rekening houden met de Groep waartoe ze behoren en de complementen of triënnia toevoegen. Daarnaast hebben ambtenaren in het openbaar bestuur 2 buitengewone betalingen per jaar.

Oppositie om zich aan te melden voor het baccalaureaat

Deze week heeft de BOE nieuwe oproepen die toegankelijk zijn door minimale baccalaureaatstudies te presenteren. Ze hebben allemaal een open sollicitatieperiode en kunnen nu worden geraadpleegd op de website administracion.gob.es.

 • 7 brandweerlieden gaan werken bij de gemeenteraad van Aviá in Barcelona, ​​deadline open tot 7 juni.
 • Openbare werkgelegenheidspool om tot 29 mei te werken op de basisschaal van bibliotheken en archieven in La Rioja.
 • Basisschaal voor ondersteuning van onderwijs en onderzoek aan de Universiteit van Granada. Deadline tot 4 juni.
 • 35 vacatures voor natuurbeschermingsagenten in Aragon, deadline tot 14 juni 2024.

Plekken om te werken als ambtenaar met hoge salarissen

De functies met het hoogste salaris, zoals blijkt uit de beloningstabel voor ambtenaren 2024 van het Ministerie van Financiën, behoren tot groep A1. Dit zijn ook degenen die strengere eisen stellen bij de registratie.

 • Jobboard voor communicatiespecialisten aan de Universiteit van La Rioja. Tot 29 mei.
 • Administratief overste bij het ministerie van Financiën en Openbaar Bestuur van de Xunta de Galicia, tot 14 juni.
 • Technicus in protocol- en evenementenorganisatie (communicatie), met een diploma in protocol, bij de Consell Insular de Mallorca (Balearen), tot 30 mei.
 • 4 psychologen voor de gemeenteraad van Sevilla, tot 11 juni.
 • 6 architecten voor de gemeenteraad van Sevilla, met een universitair diploma. Tot 11 juni.
 • 23 specialistische posities bij het Instituut voor Toxicologie en Forensische Wetenschappen, van het Ministerie van het Presidentschap, tot 11 juni.
 • 4 artsen voor Menorca, tot 31 mei.

Hoe u de door de BOE gepubliceerde opposities kunt raadplegen

Voor toegang tot alle actieve oproepen tot oppositie gepubliceerd door de Staatscourant, moet u naar de officiële website gaan en daar klikken op 'Zoeken naar openbare werkgelegenheidsoproepen'. Er wordt een reeks balken geopend waarin u kunt filteren op geografisch gebied, autonome gemeenschap en provincie.

Bovendien kan onder degenen die een open termijn hebben, de groep waartoe zij behoren worden geselecteerd en kan de naam van de instantie of het selectieproces worden ingevoerd.