De BOE verrast met deze tegenstellingen: 2.735 plaatsen, waarvan velen een carrièreambtenaar met een baccalaureaat

Nieuws

De Administratie van de regering van Spanjedoor het Officiële Staatscourant (BOE) kondigt aan 121 nieuwe oproepen tot oppositie. Suman 2.735 plaatsen om carrièreambtenaar te wordenen velen vragen alleen om de Baccalaureaat. Van allemaal is de administratieve (Groep C1) de meest talrijke die in de sociale zekerheid werkt, met 2.500 posities waarmee een salaris tot 26.000 euro kan worden verdiend.

Naast deze selectieve processen, met vrije toegang of interne promotie, zijn er verschillende openbare werkgelegenheidspools die openstaan ​​voor werk in staats-, regionale en lokale overheden. Er zijn administratief personeel, assistenten, technici, gezondheidswerkers en zelfs brandweerlieden nodig op de Balearen, waar 19 vacatures worden aangeboden. Om toegang te krijgen tot al deze oproepen, moet u de officiële website administracion.gob.es bezoeken.

Een van de aantrekkelijke kanten van het krijgen van een ambtenaarspositie, samen met baanstabiliteit, is het salaris. De salarissen van ambtenaren voor dit jaar 2024 zijn nu te raadplegen via de website van de Schatkist, van het eerste vice-presidentschap van de regering. Daar wordt uit officiële bronnen aangekondigd dat de basis salarismet een stijging van 0,5% van het bbp of de verschillende aanvullingen zoals driejarige betalingen en buitengewone betalingen.

Administratieve examens voor de sociale zekerheid

Twee posters van de kantoren van de Sociale Zekerheid. | EFE

Dat maakt de BOE bekend 2.500 plaatsen om te werken als administrateur in de sociale zekerheid. Samen met deze zijn er 1.421 voor promotie intern. Om de aanvraag te voltooien, is het vereist om een ​​baccalaureaatdiploma te hebben en in het geval dat ze willen promoveren, moeten degenen die al functionarissen van Groep C2 zijn, een schaal van verdiensten hebben (en accrediteren) voor de competitiefase.

Wat het salaris betreft, wordt het geschat tussen de 22.000 en 26.000 euro per jaar, zoals aangegeven door sommige webprofielen die gespecialiseerd zijn in deze selectieve processen.

24 verpleegsters in Aragón

Een verpleegkundige meet de bloeddruk van een oudere persoon.
Een verpleegster die de bloeddruk van een oudere persoon meet. | Envato

Het ministerie van Volksgezondheid van Aragon heeft een openbaar arbeidsaanbod gepubliceerd met 24 vacatures voor verpleegkundigen. De deadline staat open tot 3 juli aanstaande en om toegang te krijgen is accreditatie van universitaire opleidingen in verpleegkunde vereist. Voor mensen met een beperking is er een gereserveerde plaats.

Gespecialiseerd verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg

In dezelfde autonome gemeenschap van Aragon zijn 18 plaatsen beschikbaar verpleegkundigen met een specialisatie in de geestelijke gezondheidszorg. Er zijn 2 plaatsen gereserveerd voor mensen met een beperking, en de deadline voor inschrijving eindigt op 3 juli. Het is noodzakelijk om een ​​diploma verpleegkunde en een specialisatie in de geestelijke gezondheidszorg te hebben.

19 brandweerlieden voor de eilandraad van Menorca

Afbeelding van een brandweerjas uit Mallorca, samen met verschillende professionals in een garage.
Brandweerlieden op Mallorca, in de voertuigzone. | Europa-pers

De Insulaire Raad van Menorca (Balearen) heeft 19 plaatsen voor brandweerlieden. Een vrachtwagenrijbewijs (type C) is vereist, evenals een erkend niveau Catalaans (B2). Van de opgeroepenen zijn er 16 voor de vrije dienst en 3 voor interne promotie. De deadline eindigt op 2 juli.

17 Beheertechnici

Hoofdgevel van de regering van Aragon.
Hoofdgevel van het gebouw van de regering van Aragon. | Wikipedia

De Directoraat-generaal Publieke Functie van Aragon bieden 17 posities aan om op technisch managementniveau te werken. Als vereisten is een diploma, Technische Ingenieur, Technische Architectuur, Graad of gelijkwaardig vereist. Deelname kan worden aangevraagd tot en met 4 juli.