De BOE verrast met 283 nieuwe opposities en 1.878 plaatsen: velen vragen niet om baccalaureaat

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) gepubliceerd op de website van het Bestuur nieuwe oproepen tot oppositie en openbare werkgelegenheidsaanbiedingen. De website van de administratie van de Spaanse regering heeft 283 oproepen en 1.878 plaatsen voor al die mensen die geïnteresseerd zijn in een baan krijgen als beroepsambtenaar.

De roep om oppositie is gericht op de verschillende groepen functionarissen A1, A2, C1, C2 of D. Elke oproep specificeert een reeks algemene en specifieke vereisten waaraan moet worden voldaan om in aanmerking te komen voor de overeenkomstige functie.

Hieronder staan ​​de meest opvallende tegenstellingen voor deze maand mei 2024. Voor sommigen hoef je alleen maar een Compulsory Secondary Education Graduate (ESO) of Baccalaureate te hebben, terwijl voor anderen een diploma, diploma of bachelordiploma vereist is .

220 posities voor industriële staatsingenieurs

Het ministerie van Industrie en Toerisme moet 220 ambtenaren in zijn personeelsbestand opnemen. Daartoe lanceert zij een oproep tot oppositie, waarvan de grootste op 1 mei deze maand is, waarvan 208 voor gratis diensten en 12 voor mensen met een handicap.

Ze vereisen een universitair diploma in engineering of een goedgekeurde gelijkwaardige kwalificatie. De deadline is open tot 14 mei en registratie zal via elektronische registratie moeten gebeuren.

158 plaatsen voor het Hogere Korps van Schatkistinspecteurs

Een belastinginspecteur op zijn post.

Het ministerie van Financiën roept op tot 158 ​​banen als beroepsambtenaar bij het Hoger Korps van Inspecteurs van de Staatsfinanciën. Dit is een van de tegenstellingen waarbij een hoger salaris wordt verdiend, dat kan oplopen tot 60.000 euro per jaar.

De deadline loopt tot 22 mei en er is een quotum van 13 plaatsen gereserveerd voor mensen met een handicap (gelijk aan of groter dan 33%).

141 plaatsen voor de Canarische politie

De regering van de Canarische Eilanden heeft de oproep gepubliceerd voor de komst van 141 nieuwe politieagenten. Deze plaatsen behoren tot Groep C1, Basisschaal. Om te kunnen solliciteren, moet je in het bezit zijn van een baccalaureaatdiploma.

De deadline voor inschrijving is open tot 9 mei. Dit zijn tegenstellingen die zich op het autonome vlak afspelen.

131 plaatsen voor basisschoolleerkrachten

Een leraar geeft les in een klaslokaal

Het Ministerie van Onderwijs en Werkgelegenheid van La Rioja heeft opgeroepen tot wedstrijden voor de toegang van 131 leraren tot het Lerarenkorps. Je moet in het bezit zijn van een lerarendiploma of de titel EGB-leraar (Basic General Education) of leraar basisonderwijs hebben.

Per specialisatie zijn er 36 posities aangekondigd voor Early Childhood Education (EI), 9 voor Engels, 9 voor Lichamelijke Opvoeding (PE), 3 voor Muziek, 14 voor Therapeutische Pedagogiek (PT), 11 voor Gehoor en Taal en 41 voor leraren in het basisonderwijs (EP).

124 posities voor medische afgestudeerden

De Gemeenschap van Madrid publiceert via het Ministerie van Volksgezondheid in de BOE de oproep daartoe 124 plaatsen om te werken als afgestudeerde in de gezondheidszorg in het Universitair ziekenhuis van Fuenlabrada. Hiervan zijn er 102 vrije diensten, 10 voor mensen met een beperking en 12 voor interne promotie.

De deadline staat open tot 16 mei. Het verzoek moet via het Elektronisch Register worden ingediend.

118 Medium Health Technicus-posities

Gezondheidstechnici in Madrid.

Dat maakt het Universitair Ziekenhuis van Fuenlabrada, via het Ministerie van Volksgezondheid van Madrid, bekend 118 plaatsen voor professionals in de Medium Health Technician. Het gaat om vaste medewerkers met een contract voor onbepaalde tijd. De deadline voor het indienen van aanvragen eindigt op 16 mei. De bases zijn al gepubliceerd in de BOE en in de Staatscourant van de Gemeenschap van Madrid (BOCM).