De BOE publiceert 272 oproepen tot oppositie die gemakkelijk kunnen worden goedgekeurd: ruim 1.900 plaatsen

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) heeft verspreid nieuwe oproepen tot oppositie voor deze week in mei 2024. Via de website van de Spaanse regering publiceert de BOE nieuwe opposities voor degenen die ernaar streven een baan als ambtenaar krijgen in het openbaar bestuur, zowel op staats-, regionaal als provinciaal niveau.

Het passeren van een oppositie is sindsdien voor velen een gemeenschappelijk doel zorgt voor stabiele werkgelegenheid in het openbaar bestuur van de staat. Echter, geen enkele oppositie is eenvoudig; Ze vereisen allemaal toewijding, doorzettingsvermogen en tijd, ongeacht het aantal beschikbare plaatsen. Nu zijn er selectieve processen die, vanwege hun aard, aantal plaatsen of vereisten, betaalbaarder te overwinnen zijn.

Deze week publiceert de Staatscourant (BOE) op de website van de Staatsadministratie in totaal 272 oproepen, tussen opposities en publieke werkgelegenheid. Hier lichten we de belangrijkste uit.

Administratief assistent in Aragón: 100 posities

Tegenstander met een examen | Foto: Efe

Hij De regering van Aragon roept op tot competities voor 100 plaatsen om deel te nemen aan het Hulporgaan van de Administratie van de autonome gemeenschap van Aragon. Om aan deze wedstrijden deel te nemen, is het noodzakelijk dat je over een diploma in het verplicht secundair onderwijs (ESO), technisch of gelijkwaardig beschikt.

Van het totaal aantal opgeroepen plaatsen zijn 5 plaatsen gereserveerd voor mensen die het slachtoffer zijn van gendergeweld, volgens de toepassing van artikel 50.2 van Wet 7/2018. De deadline voor het indienen van de aanvraag eindigt op 6 mei 2024.

Staatsindustriële ingenieurs: 220 plaatsen

Oppositie tegen staatsindustriële ingenieurs
Opposities voor staatsindustriële ingenieurs | Foto: EFE

Het ministerie van Industrie belt 220 plaatsen voor staatsindustriële ingenieurs. Van de genoemde plaatsen zijn er 12 gereserveerd voor mensen met een beperking. Het is noodzakelijk dat u in het bezit bent van het diploma Industrieel Ingenieur of de titel die in aanmerking komt voor de uitoefening van het gereglementeerde beroep van Industrieel Ingenieur.

De deadline voor het aanvragen van deze call eindigt op 14 mei 2025.

Docenten: 131 plaatsen

Verschillende tegenstanders leggen examens af voor leraren
Opposities voor docenten: 131 plaatsen

Het directoraat-generaal Onderwijsmanagement van het Ministerie van Onderwijs en Werkgelegenheid van La Rioja publiceert de oproep tot oppositie voor toegang tot het Lichaam van Leraren. In totaal worden er 131 plaatsen opgeroepen, die als volgt zijn verdeeld:

  • Vroegschoolse educatie. 36 plaatsen per vrije dienst, waarvan 1 plaats wegens arbeidsongeschiktheid.
  • Engels. 9 plaatsen per vrije dienst, 1 plaats wegens arbeidsongeschiktheid.
  • Lichamelijke opvoeding. 9 plaatsen per vrije dienst, 1 plaats wegens arbeidsongeschiktheid.
  • Muziek. 3 plaatsen per vrije dienst, 1 plaats wegens arbeidsongeschiktheid.
  • Therapeutische pedagogie. 14 plaatsen per vrije dienst, waarvan 1 plaats wegens arbeidsongeschiktheid.
  • Gehoor en taal. 11 plaatsen per vrije dienst, 1 plaats wegens arbeidsongeschiktheid.
  • Primair. 41 plaatsen per vrije dienst, 2 plaatsen wegens arbeidsongeschiktheid.

De deadline voor het indienen van de aanvraag eindigt op 7 mei 2024

Gezondheidspersoneel in de gemeenschap van Madrid voor het Fuenlabrada-ziekenhuis

Ziekenhuis Fuenlabrada
Fuenlabrada-ziekenhuis | Foto: Efe

Het directoraat-management van het Universitair Ziekenhuis Fuenlabrada, dat oproept tot competities voor 445 posities in de beroepsgroepen I, II, III, IV en V. In deze publicatie van het staatsblad van de gemeenschap van Madrid kunt u de verdeling van de plaatsen raadplegen voor verschillende specialiteiten. De deadline voor het indienen van de aanvraag eindigt op 16 mei.

Onder de opgeroepen vacatures vallen de middengezondheidstechnici op met 118 vacatures en waar ze alleen om ESO vragen, de 124 vacatures voor artsen die het diploma moeten hebben en de 88 vacatures voor specialisten.