De BOE publiceert opposities met 620 plaatsen: de grootste is voor leraren in het basisonderwijs

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) heeft bekend gemaakt nieuwe selectieve oppositieprocessen met 620 zitplaatsen in deze week van maart. Dit is een openbare baan om als te werken carrière ambtenaar in staats-, lokale of regionale overheden, met functies die zo gevarieerd zijn als butlers, meteorologen of leraren in het basisonderwijs in Cantabrië. Er is ook een openbare werkgelegenheidspool in het onderwijs geopend in Madrid.

Werken op een administratie vergt vele uren studie, maar uiteindelijk wordt de gewenste functiestabiliteit bereikt. Hoewel er geen gemakkelijke tegenstand is, kunnen de toelatingseisen of het type examen de student helpen. Het salaris van ambtenaren in Spanje varieert afhankelijk van de groep waarin de functie zich bevindt, waarbij A1 degene is met het hoogste salaris. Gedurende deze week zijn er opposities gepubliceerd in de BOE voor toegang tot het ESO (C2), Baccalaureaat (C1) of universitair diploma en diploma (A1 en A2).

In ieder geval de salarissen van ambtenaren Ze verschijnen in een tabel die is gepubliceerd door de staatssecretaris van Begrotingen en Uitgaven van de Verenigde Staten Schatkist. Hierbij wordt rekening gehouden met een stijging van 0,5% gekoppeld aan het bbp of de overeenkomstige bedragen per drie jaar, waaraan extra lonen en toeslagen zullen moeten worden toegevoegd.

De meest talrijke opposities gepubliceerd door de BOE

De oppositie met meer zetels In deze week van half maart is het zover Leraren basisonderwijs in Cantabrië. Er zijn 376 plaatsen, waarvan 339 gratis toegankelijk en 37 voor mensen met een beperking. De aanmeldingsperiode (via elektronische registratie) begint op 20 maart en sluit op 18 april. De plaatsen zijn:

  • 40 Gehoor en taal.
  • 25 voor lichamelijke opvoeding.
  • 63 voor leraren die gespecialiseerd zijn in voor- en vroegschoolse educatie.
  • 37 voor Engelse vreemde taal.
  • 8 voor muziek.
  • 47 voor Therapeutische Pedagogiek (PT).
  • 156 voor leraren in het basisonderwijs.

Het is noodzakelijk om de universitaire graad in onderwijs te hebben behaald en homologatie of gelijkwaardigheid te verkrijgen in het geval dat deze in het buitenland is behaald.

Vertalers en tolken voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Europese Unie en Samenwerking maakt 28 plaatsen bekend (27 gratis en 1 voor mensen met een handicap) om te werken in de staatsorganisatie van vertalers en tolken. Voor deze specialiteit is een universitair diploma vereist, een hogere techniek of architectuur.

De aanmeldingsperiode is geopend en aanmelding kan tot 16 april.

Staatsmeteorologen

Het Ministerie voor de Ecologische Transitie en de Demografische Uitdaging roept op tot 26 banen (25 gratis en 1 voor mensen met een handicap) om als beroepsambtenaar te werken. De deadline is open tot 14 april en het is noodzakelijk om de titel van het universitair diploma te presenteren.

Accountant en accountant

Er zijn 139 plaatsen aangekondigd, waarvan 132 gratis en 7 voor mensen met een beperking. Deadline open tot 12 april. Met een universitair diploma, ingenieur of technisch architect.

Andere interessante tegenstellingen

Wat betreft andere interessante oproepen tot oppositie die de BOE deze week heeft gedaan, zijn die van Butler, met toegangsvereisten die niet in de informatie zijn gespecificeerd (tot 29 maart). In de Nationale Munt- en Postzegelfabriek Ze hebben werknemers nodig en geen studies (algemene basisvorming).

Op universiteiten, zoals La Laguna, hebben ze personeel nodig met een academisch niveau van MECES 4. Iets soortgelijks gebeurt aan de Jaume I Universiteit van Castellón, waar ze om onderzoekspersoneel vragen. Daarnaast zijn er in de Valenciaanse Gemeenschap verschillende vacaturesites met de sollicitatieperiode open en de deadline om je aan te melden voor een openbare werkgelegenheidspool voor leraren in Madrid.

Hoe u zich kunt aanmelden voor een van de BOE-oproepen

Om toegang te krijgen tot een van de oproepen tot oppositie van de BOE, moet u naar de website administracion.gob.es gaan. De zoekbalk kan worden gebruikt om het geografische gebied, de autonome gemeenschap of de provincie te lokaliseren. Maar ook als de deadline open of gesloten is, beperkt u de datum waarop u de oproepen wilt lokaliseren.