De BOE publiceert opposities met 1.164 vacatures en een openbare werkgelegenheidspool voor schoonmaakpersoneel

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) Heeft gepubliceerd nieuwe opposities tijdens deze laatste week, met 1.164 zitplaatsen. Ze worden verspreid door de verschillende staats-, regionale en lokale overheden. Hieraan moeten we er een aantal toevoegen openbare werkgelegenheidsbeurzen, voor leraren in het middelbaar onderwijs en schoonmaakpersoneel, maar ook voor hogere technici. De toegangskwalificatie varieert afhankelijk van de functie waarop u wilt solliciteren.

Al deze vacatures zijn bij gratis toegang, dat wil zeggen dat er geen interne promotie is. Wat verandert is de manier van deelname aan de oproep, aangezien er twee manieren zijn: oppositie en concurrentie – oppositie waarbij verdiensten zoals training en ervaring die de kandidaat kan bijdragen, worden gewaardeerd. Wat betreft de toepassingsvereisten, die waarin Ze vragen alleen om Baccalaureaat (Groep C1) met een grote verscheidenheid aan functies.

En naast de reeds gepubliceerde functies voor de Algemene Staatsadministratie worden deze week functies aangekondigd die zo uiteenlopend zijn als chauffeur, butler (beiden gaan werken in de Europese Unie) of senior managementpersoneel. De universiteiten lopen niet ver achter, en in dit geval is de Universiteit van Murcia op zoek naar universitair afgestudeerden voor haar afdelingen. Een andere zeer gewilde functie, die van administratief medewerker, kent een hoog aantal oproepen.

Oppositie om zich alleen in te schrijven met baccalaureaat

Een van de meest talrijke competities waarvoor je je alleen met een baccalaureaat kunt inschrijven, is die met 280 plaatsen voor de Ertzaintza (225) en de lokale politie (55) voor de politie van Baskenland en lokale agenten. De basis van de oproep is al verschenen in de Staatscourant van deze Autonome Gemeenschap.

De deadlines voor deelname aan de selectie van een van de 110 plaatsen voor de Algemene Administratie van de Staat in de specialiteit Statistiek staan ​​nog open. En bij de afdeling Presidium van Catalonië zijn ze op zoek naar 329 administratieve medewerkers.

Aan de andere kant zijn er twee vacaturesites waarvoor u zich met Baccalaureate kunt inschrijven. Beiden gaan aan de Miguel Hernández Universiteit van Elche werken op de IT-afdeling, aangezien ze tot de technische basisniveaus behoren.

Als het gaat om het kennen van het salaris van een ambtenaar in groep C1, moet u de geactualiseerde salarissen voor 2024 raadplegen die zijn gepubliceerd door het Ministerie van Financiën, waarin de laatste 0,5%-verhoging voor ambtenaren al is toegepast.

De BOE publiceert andere selectieprocessen

Via de website van de Rijksoverheid kunt u de standpunten raadplegen die deze laatste week van februari in de Staatscourant zijn gepubliceerd. Sommige ervan zijn:

  • Butler met een vaste stafcategorie gaat werken bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken, met name bij de UNESCO-delegatie in Parijs. Er zijn geen onderzoeken nodig.
  • Chauffeur naar werk bij de Spaanse ambassade in Libreville (Gabon): vast personeel.
  • 8 Bibliothecarissen van het Cervantes Instituut, met een universitair diploma of bachelordiploma.
  • 5 posities van de havenpolitie, alleen bij ESO, bij het ministerie van Transport en Duurzame Mobiliteit om in Avilés te werken.

Vacaturesite voor schoonmaakpersoneel en docenten

De openbare arbeidsbeurzen gepubliceerd door de BOE Deze week bestrijken ze een grote verscheidenheid aan professionele sectoren. Enerzijds opent de Nationale Munt- en Postzegelfabriek de deadline voor het indienen van sollicitaties voor de functie van professor (graveren) in de categorie niveau 12 bij het algemeen secretariaat en de directie Human Resources.

De Jaume I Universiteit van Castellón is op zoek naar onderzoekers en aan de andere kant een van de meest gevraagde functies, die van schoonmakers, heeft ook de mogelijkheid om de categorie ambtenaar te behalen. Dit is een andere banenbank die openstaat in Valencia om op interim-basis toegang te krijgen tot de functie met een deadline van 6 maart.

Ten slotte willen we de oproep tot het indienen van sollicitaties onder de aandacht brengen voor het vervullen van vacatures voor leraren in het verplicht secundair onderwijs in de gemeenschap van Madrid. De specialiteiten zijn Spaanse taal en wiskunde.