De BOE publiceert de eerste opposities van juni: 984 plaatsen om als ambtenaar te werken

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) start de eerste week van juni met het publiceren van 55 oproepen tot kandidaatstelling opposities met 984 plaatsen werken als officieel carrière in lokale, regionale en nationale overheden. Daarnaast lanceert het 5 openbare werkgelegenheidspools waarmee u een vacature kunt verkrijgen en punten kunt toevoegen om te kiezen voor een verdienstenschaal die stabiliteit aan de functie geeft.

De meest talrijke opposities zijn ook de opposities die niet te veel eisen stellen. In dit geval zijn er 824 (412 voor junioren en 412 voor administratieve assistenten) die geen hoger onderwijs aanvragen. Beiden gaan in Catalonië werken op het departement van het voorzitterschap van Economie en Financiën. Door erbij te horen Groep C2hebben een basissalaris van 8.353 euro, maar daar moeten perioden van drie jaar bij worden opgeteld en alle aanvullingen die door de administratie zijn vastgesteld, waaronder de bestemming, de gevaarlijkheid of de twee buitengewone betalingen.

De verst gevorderden, die uit de groepen A2 en A1, kunnen volgens sommige gespecialiseerde websites een salaris krijgen van maximaal 3.500 euro per maand en zijn terug te vinden in de salarissen van ambtenaren voor 2024, gepubliceerd door het ministerie van Financiën.

Vice-voorzitterschap en Economie en Financiën van Catalonië: 412 juniorposities

Een vrouw maakt fotokopieën op een machine. | Archief

De afdeling van de Vice-voorzitterschap en Economie en Financiën van Catalonië publiceert selectieve processen om 412 ondergeschikten op te nemen. In de vereisten om je voor deze oppositie te kunnen registreren (de deadline eindigt op de 28e van deze maand) wordt verduidelijkt dat “het niet vereist is om over enige van de kwalificaties te beschikken waarin het onderwijssysteem voorziet.”

Van deze 412 vacatures zijn er 41 voor mensen met een beperking. Het verzoek moet worden ingediend via het elektronisch register, zoals vereist door de gemeenschappelijke wet inzake bestuursrecht.

Administratief assistent: 412 posities

Een administratief medewerker zorgt voor twee personen.
Een administratief medewerker zorgt voor twee personen. | Archief

De positie van Administratief Medewerker Het is een van de meest gevraagde verzoeken van tegenstanders die tot het administratief personeel willen toetreden. In dit geval vragen ze de ESO-kwalificatie aan, en er zijn 371 voor gratis diensten en 41 voor mensen met een handicap. Net als de vorige zijn ze bedoeld om te werken op het Catalaanse departement van het vice-presidentschap van Economie en Financiën.

Economie en Financiën van Catalonië: 101 managementfuncties op algemeen bestuur

Gevel van de Generalitat van Catalonië.
Gevel van de Generalitat van Catalonië. | Wikipedia

Om toegang te krijgen tot een van deze functies, in hetzelfde autonome orgaan als de vorige twee (Economie en Financiën van Catalonië), hebben ze een bachelordiploma of een universitair diploma van de eerste cyclus of een andere techniek nodig.

Hiervan zijn er 66 gratis toegankelijk en 35 zijn gereserveerd voor mensen met een beperking, waarvan 22 voor een verstandelijke beperking. De deadline eindigt op 28 juni.

Andere opposities en vacaturesites gepubliceerd door de BOE

De Algemene bezuinigingen Ze hebben zes archivarissen nodig – bibliothecarissen, en lanceren een oproep voor examens van de oppositie. De deadline eindigt op 24 juni en om toegang te krijgen moet je een universitair diploma of bachelordiploma in filosofie en letteren voorleggen.

Wat de openbare werkgelegenheidspools betreft, kunt u solliciteren naar een functie als faculteitstechnicus in de gemeenschap van Valencia, maar ook als superieur op het gebied van informatiesystemen en -technologieën in de regio Valencia. Rioja-gezondheidsdienst.

Al deze oproepen en de oproepen met minder plaatsen kunnen nu worden geraadpleegd op de website van de Administratie van de Spaanse regering (administracion.gob.es), via het tabblad 'Openbare werkgelegenheid' in het bovenste gedeelte.