De BOE publiceert 266 posities om de gezondheid en het werk als ambtenaar te versterken

Nieuws

Hij Officiële Staatscourant (BOE) begint het jaar krachtig en a oproep tot opposities met een totaal van 266 plaatsen voor het ministerie van Volksgezondheid versterken. De nieuwe loopbaanambtenaren zullen verantwoordelijk zijn voor het technisch management van autonome organisaties in het specialisme Gezondheid en Consumentenzaken. En het Ministerie van Financiën en Publieke Functies wilde het jaar beginnen met de aankondiging van deze nieuwe vacatures voor werk bij de administratie.

Tijdens deze week zijn de kandidaten voor a stabiele baan als ambtenaar, hebben ze in de BOE een oproep kunnen vinden met 314 vacatures en een banenbank. Nu zouden we deze ook moeten toevoegen om aan gezondheid te werken en deze te versterken. Zodra deze vacatures, die al op de website administracion.gob.es met de open registratieperiode verschijnen, zijn geraadpleegd, moeten we andere interessante openbare werkgelegenheidsoproepen voor gezondheidswerkers analyseren.

Wat betreft het salaris dat ambtenaren in Spanje gemiddeld verdienen, zal dit afhangen van de groep waartoe zij behoren. Al deze gegevens zijn te raadplegen in de tabel van het Ministerie van Financiën die jaarlijks wordt gepubliceerd. Hier wordt het basissalaris aangegeven, evenals de hoogte van de perioden van drie jaar.

Gezondheid versterkt de richting van volksgezondheid en gelijkheid

Het ministerie van Volksgezondheid en die van Sociale rechten, consumptie en Agenda 2030 en die van Wetenschap, Innovatie en Universiteiten hebben een oproep gedaan voor publieke werkgelegenheid om personeel op te nemen in de gebieden waar de meeste vraag is. Selectieprocessen zijn dus open via vrije aanwijzing.

Op 1 januari publiceerde de BOE een functie voor adjunct-algemeen directeur (BOE van 20 december) en een andere voor adjunct-adjunct-directeur van het directoraat-generaal Volksgezondheid en Equity in Madrid (BOE van 1 januari). Beide hebben een open sollicitatieperiode en iedereen die wil deelnemen, moet zich wenden tot de staatssecretaris van Volksgezondheid.

Het curriculum dat zij moeten presenteren moet opleiding (academische graden), cursussen, talen en werkervaring omvatten. Naar goeddunken van de kandidaat kan er meer documentatie worden bijgevoegd.

Het Carlos III Instituut kondigt 8 plaatsen in Madrid aan

Hij Carlos III Gezondheidsinstituut kondigt de oproep aan voor acht openbare arbeidsplaatsen om de beroepsbevolking te versterken. Er is met name personeel nodig op het gebied van management, algemeen secretariaat, toegepaste opleiding en onderzoeksdiensten. Ze moeten werken in de specialismen zeldzame ziekten, microbiologie en milieugezondheid.

Alle banen bevinden zich in de gemeenschap van Madrid. Aanbiedingen om bij het Carlos III Instituut te werken zijn beschikbaar op de website van deze bekende instelling.

Meer versterkingspersoneel voor de zorg voor mensen met een beperking

Het Ministerie van Sociale Rechten, Consumptie en Agenda 2030 wil ook zijn personeelsbestand uitbreiden om voor mensen met een lichamelijke beperking te zorgen. Om deze reden is er een nieuwe functie aangekondigd voor de directeur van het Customer Service Center. Mensen met een lichamelijke handicap.

Het zal plaatsvinden in Pozoblanco (Córdoba), en alleen functionarissen die kunnen bewijzen dat ze aan de eisen voldoen, komen in aanmerking voor de functie. Deze moeten de aanvraag en documentatie op het Functieportaal presenteren (identificerend met het elektronische certificaat).