De BOE lanceert 2.365 plaatsen voor deze interessante opposities waarvoor alleen een middelbareschooldiploma vereist is

Nieuws

Hij Ministerie van Financiën en Publieke Functie heeft voor deze maand april 2024 nieuw gepubliceerd opposities door het Officiële Staatscourant (BOE). Concreet zijn er in totaal 260 roept op tot publieke werkgelegenheid waar in totaal 2.365 plaatsen beschikbaar zijn. Dit is een kans voor al die mensen die een vaste baan willen krijgen en hun arbeidsleven willen veranderen.

Van de genoemde plaatsen behoren er 38 tot subgroep A1 en 21 tot subgroep A2. Er zijn 11 competities aangekondigd voor de subgroep C1, bedoeld voor degenen die het baccalaureaatdiploma hebben. Daarnaast zijn er 10 oproepen gepubliceerd voor mensen met een diploma van verplicht secundair onderwijs (ESO) of hoger. De resterende plaatsen zullen worden toegewezen aan openbare werkgelegenheidspools.

Het zoeken naar een vaste baan in het openbaar bestuur door middel van vergelijkende examens is voor veel mensen een gemeenschappelijk doel. Nu is er geen gemakkelijke oppositie. Het hangt allemaal af van de inspanning en toewijding van de persoon, hoewel sommige competities toegankelijker lijken vanwege factoren zoals hun syllabus, vereisten of aantal plaatsen.

De onderstaande opposities kunnen worden geraadpleegd en geregistreerd via de oppositiezoekmachine van de Spaanse regering.

Administratief assistent voor de Universiteit van Córdoba

Oppositie-examen voor Administratief Assistent

De Universiteit van Córdoba publiceert een selectief proces om het totale aantal te dekken 38 posities als gespecialiseerd huishoudelijk personeel. Van het totaal aantal opgeroepen plaatsen zijn er 4 gereserveerd voor mensen met een erkende handicap gelijk aan of groter dan 33%.

Om deze groep C2-examens af te leggen, is het noodzakelijk om in het bezit te zijn van een Graduate Certificate in Compulsory Secondary Education en niet gescheiden te zijn van de dienst van enig openbaar bestuur vanwege disciplinaire procedures. De deadline voor het indienen van aanvragen eindigt op 20 mei.

Oppositie voor administratief assistent voor het ministerie van Volksgezondheid van Madrid

Oppositie voor administratief assistent voor het ministerie van Volksgezondheid van Madrid
Oppositie voor administratief assistent voor het ministerie van Volksgezondheid van Madrid

Het directoraat-management van het Universitair Ziekenhuis Fuenlabrada roept op tot een proces voor de selectie van vast personeel voor gratis toegang en beperkte toegang voor interne promotie ter dekking van 445 plaatsen in beroepsgroepen I, II, III, IV en V en de regelgevingsgrondslagen van het proces zijn goedgekeurd.

Van deze oproepen moet u de nadruk leggen op de 28 vacatures voor administratief medewerker (telefonisten-receptionisten) waarvan 16 gratis, 5 voor mensen met een beperking en 7 voor interne promotie. Om deze groep C2-opposities te kunnen aanvaarden, is het noodzakelijk om het Graduate Certificate in Compulsory Secondary Education te bezitten en de deadline eindigt op 16 mei 2024.

236 plaatsen voor vast personeel in de beroepscategorie Gespecialiseerd Huishoudelijk Dienstpersoneel

vrouw doet oppositie-examen
236 plaatsen voor vast personeel

De regering van Aragon heeft de oproep aangekondigd voor selectieve processen voor 236 posities voor gespecialiseerd huishoudelijk personeel. Twee van deze plaatsen zijn gereserveerd voor mensen die het slachtoffer zijn van gendergeweld, in overeenstemming met artikel 50.2 van Wet 7/2018.

Om voor deze examens van groep D in aanmerking te komen, is het vereist dat men beschikt over een certificaat van basisstudie of onderwijs, en dat men niet gescheiden mag zijn van de dienst van enig openbaar bestuur vanwege disciplinaire procedures. De deadline voor het indienen van aanvragen eindigt op 29 april.

141 plaatsen voor de Canarische politie

Een agent van de Canarische politie
Een agent van de Canarische politie

De regering van de Canarische Eilanden heeft de basis voor toegang tot het Generaal Korps van de Canarische Politie, Basisschaal, gepubliceerd via het algemene systeem van vrije toegang. Om aan deze wedstrijden deel te nemen, moet je een middelbare schooldiploma of een diploma in de beroepsopleiding (FP) hebben.

De registratieperiode blijft open tot 9 mei aanstaande. Wat de beloning betreft, variëren de salarissen voor een politieagent tussen de 1.700 en 2.100 euro per maand, met de mogelijkheid om te stijgen in geval van promotie.

37 plaatsen voor gespecialiseerde technici voor cartografische reproductie bij het Ministerie van Transport en Duurzame Mobiliteit

meerdere tegenstanders doen examen
37 plaatsen voor gespecialiseerde technici in cartografische reproductie

Het Ministerie van Transport en Duurzame Mobiliteit roept op tot een selectief proces voor toegang, via het algemene systeem van vrije toegang, tot het Korps van Cartografisch Reproductiespecialistische Technici. Voor deze tegenstellingen is het noodzakelijk om een ​​bachelordiploma, een technisch diploma, gelijkwaardig of hoger te hebben. De deadline voor het indienen van aanvragen eindigt op 14 mei.

100 administratieve assistent-posities in Aragón

meerdere oppositieleden leggen examen af ​​van een oppositie
100 administratieve assistent-posities in Aragón

De regering van Aragon heeft een oproep gelanceerd 100 posities voor administratieve assistenten, waarbij 2 plaatsen worden gereserveerd voor mensen die het slachtoffer zijn van gendergeweld. Om voor deze examens in aanmerking te komen, is een diploma in het verplichte secundair onderwijs of een gelijkwaardige opleiding tot technicus of hulptechnicus vereist.

De inschrijvingsperiode eindigt op 6 mei. Het aangeboden salaris valt op en reikt Gemiddeld 25.800 bruto euro per jaar.