15 ideeën voor kerstcadeaus op kantoor

Vooruitgang op het werk

Een kunstwerk schenken?

Volgens een recent onderzoek van Regus is een kunstwerk het belangrijkste object dat leidinggevenden op kantoor willen hebben. Als je niet (op zijn minst) een paar duizend euro hebt om in een meesterwerk te investeren, kun je kiezen voor:

– Een posterreproductie van 50,5 x 66 cm van een schilder tentoongesteld in Orsay, om uit te kiezen de online winkel van het Musée d’Orsay (hier van Gogh). Prijs: 15,50 euro.

– Een knuffel van Xavier Veilhan Red Rhinoceros, Centre Pompidou webshop in Parijs. Een bureaudekbed naar het beeld (nou ja, bijna) van de monumentale sculptuur van de hedendaagse beeldend kunstenaar, doet dat je dromen? Prijs: 17 euro.

Koptelefoon kopen

Naar muziek luisteren tijdens het werk verhoogt de efficiëntie, zoals blijkt uit een onderzoek dat we afgelopen juni hebben gepubliceerd. Maar daarvoor heb je wel een mooie headset nodig die makkelijk in een bureaula past.

– De funky Starz-helm van CYW by Urbanz, verkrijgbaar op de website van het merk CYW door Urbanz. Richtprijs: 30 euro.

– De JVC HA-S400 witte hoofdtelefoon. Nog steeds online beschikbaar, met name via de site van Fnac. Prijs aangegeven: 34,90 euro.

– De Manhattan Bluetooth-koptelefoon van Campus, te koop op e-commercesites zoals winkelstraat. Adviesprijs: 49,90 euro.

Geef een cadeau aan een nerd

Wie zegt dat nerd gadget zegt? Hier zijn er twee, bij wijze van voorbeeld, die zeker de slag zouden kunnen slaan…

– De Da Vinci-papierknoedelkatapult voor op het bureau. Gemodelleerd naar een van Leonard’s beroemde uitvindingen, zal zeker je buren in de open ruimte bereiken. sectie Desktopgames op CoinDuGeek.com. Prijs aangegeven: 17,90 euro.

– De Urban Factory-stylus: pen, stylus en laser drie in één. Beschikbaar op e-commercesites zoals Fnac (Meer informatie gebruiksaanwijzing : UrbanFactory). Adviesprijs: 29,90 euro.

Aircase of Ipad koffer online

Reist zij of hij nooit zonder hun armada van smartphone, tablet en laptop? Klein risico dat je een blanco tekent met een accessoire…

– De M.Humming Sleeve-hoes voor iPad2 en Sony Tablet S, te koop op e-commercesites zoals tablets-accessoires.fr. Prijs aangegeven: 7 euro.

– Macally’s koffer voor 13 en 15 inch laptops, te koop op e-commerce sites zoals macway.com. Adviesprijs: 39,95 euro.

– Een Belkin toetsenbord hoes. Dit laatste heeft als voordeel dat het een toetsenbord integreert en de iPad aan beide kanten beschermt. Online verkrijgbaar op wederverkopers van het merk. Prijs afhankelijk van het model: ongeveer 100 euro.

Accessoires voor reisframes

Vliegt hij regelmatig? Is ze de hele tijd op zakenreis? Op maat gemaakte producten worden aangeboden om ongemakken die gepaard gaan met reizen te voorkomen.

– Een reiskussen (AccessoiresReizen, WinkelReizen…). Prijs: rond de 10 euro.

– Een Case Logic alles-in-één trolley (kledingrek EN laptop), verkrijgbaar op e-commercesites zoals topachat. com of bij leveranciers van relatiegeschenken zoals Prodenov. Prijs: rond de 100 euro.

Bijzondere relatiegeschenken

Ben je van plan om bepaalde klanten en medewerkers een cadeau te sturen? Bedrijven gespecialiseerd in relatiegeschenken bieden min of meer originele producten aan.

– De kaart – 3D Eiffeltoren in gerecycled leer, Kwart Haar. Een post-size gerecyclede leren kaart die verandert in een Eiffeltoren op kantoor? Ideaal voor buitenlandse contacten of expats. Prijs: vanaf 3,50 euro.

– Een originele chocoladedoos: een fles grand cru chocolade, met gepersonaliseerd label. Op de site van Vroeger en gastronomisch. Prijs: vanaf 21,57 euro.

– Een lunchbox (een mok, een bentobox met twee compartimenten en een receptenboek), een originele versie van de klassieke geschenkdoos. Bij het huis van www.giftbox.com. Prijs: 79 euro.

De redactie @ .fr