Werken in Castilla y León met een vast contract en zonder ervaring: 532 vacatures

Nieuws

De Ontmoeting Castilla en Leon via zijn Dienst voor arbeidsvoorziening (ECyL) kondigt aan 532 nieuwe vacatures met open sollicitatieperiode. Hiervan zijn er 183 bij Contract voor onbepaalde tijd vanaf het moment van oprichting en 162 hebben een fulltime baan. In december, nu de kerstcampagne in volle gang is, zijn er vacatures om te vervullen, zoals reisleiders, monteurs, verwarmingsonderhoud of conciërges.

ECyL biedt veel faciliteiten om op een van deze functies te solliciteren. Normaal gesproken is het voldoende om een ​​e-mail te sturen of naar het Arbeidsbureau van de provincie waar u woont te gaan. De arbeidsomstandigheden zijn gevarieerd. Er moet onder meer worden opgemerkt dat er geen eerdere ervaring voor nodig is, hoewel dit in bepaalde functies waardevol is, noch voor opleiding. Op deze manier zal het voor de meest elementaire banen alleen nodig zijn om het verplichte secundair onderwijs (ESO) te hebben afgerond, terwijl voor gespecialiseerde banen een FP of zelfs een universitair diploma nodig zal zijn.

Het salaris komt niet voor in de arbeidsvoorwaarden van de vacatures. Maar er moet rekening mee worden gehouden dat in Spanje, in afwachting van de wijziging, het SMI (Interprofessioneel Minimumloon) 1.080 euro bedraagt ​​in 14 betalingen.

Werk met een contract van onbepaalde duur bij de openbare dienst voor arbeidsvoorziening van Castilla y León

De vacatures van de Junta de Castilla y León Ze worden verzameld door uw arbeidsbureau. Ten tijde van selecteer de baan die het beste bij u past, moet u de zoekmachine gebruiken en invoeren wat u wilt vinden. Zoals bijvoorbeeld een vast contract of een fulltime contract. Enkele van deze vacatures zijn:

  • Onderhoudsmonteur in Palencia, om te werken in een officieel gebouw. Een Middelbare Beroepsopleiding (FP) of een beroepscertificaat en rijbewijs B zijn vereist.
  • Toeristische gids in Segovia, met een diploma in geschiedenis, toerisme of gids FP. Het is essentieel om een ​​gidskaart te hebben en het niveau van het Engels wordt gewaardeerd.
  • Monteur reparateur van verwarming, vloerverwarming en biomassaketels in León. Fulltime en eerdere ervaring van minimaal 12 maanden wordt gewaardeerd.
  • Verzorger voor mensen met een beperking of afhankelijkheid in Valladolid. Voor de Learn to Live-residentie in Nava del Rey. De titel van Verpleegkundige en Maatschappelijk Zorgassistent is vereist.
  • Algemeen lasser / tegelzetter in León. Om u in te schrijven, moet u naar het Arbeidsbureau gaan.
  • Algemeen verpleegkundige in Soria, met een werkdag van 13,33%.
  • Magazijn- en laad- en lospersoneel op de Zamora-voedselmarkt. Met rijbewijs B voor bestelwagen.

Hoe u zich kunt inschrijven voor een ECYL-baanaanbieding

Om te solliciteren naar een van de banen van de dienst voor arbeidsvoorziening van Castilla y León, moet u naar de website en naar de vacatures gaan. Bovenin verschijnt een zoekmachine waarin je een aantal arbeidsvoorwaarden kunt invoeren, zoals het soort dag of het contract.

Nadat de vacature is geselecteerd die het beste bij het CV past, zal deze geopend moeten worden zodat de arbeidsvoorwaarden getoond kunnen worden. En aan het einde zul je ‘Hoe moet je solliciteren’ aandachtig lezen. Het kantoor waarmee u contact kunt opnemen of het bedrijf waar u het cv naartoe moet sturen, verschijnt.