Vacatures zonder ervaring of studies om in december in te schrijven: salaris van 2.000 euro

Nieuws

Hij De maand december begint met 1.580 vacatures waarin het niet nodig is om te presenteren hoger onderwijs en genoeg met de Verplicht secundair onderwijs om het CV te kunnen versturen. Van hen hebben 1.033 dat gedaan arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd vanaf het eerste moment op een manier die stabiele werkgelegenheid garandeert voor degenen die het arbeidsleven willen betreden of een professionele carrière willen opbouwen in welke sector dan ook.

Omdat de verscheidenheid aan te vervullen functies groot is: van schoonmaakpersoneel, conciërges, monteurs tot veldwerkers tot makelaars aan wie incentives voor verkopen en commissies worden beloofd. De meeste vacatures bevinden zich in Barcelona (347), gevolgd door Madrid (341) en de Valenciaanse Gemeenschap (99).

Wat het salaris betreft, wordt dit vastgesteld op het moment dat de kandidaat deelneemt aan het sollicitatiegesprek met het Human Resources-team van het bedrijf. Maar bij sommige vacatures verschijnt een salaris van 1.600 euro, dat, met toevoeging van prikkels en het behalen van doelstellingen, kan oplopen tot 2.000 euro.

Jonge vacatures met een vast contract

Na de eerste week van december verschijnen er behoorlijk interessante vacatures waarnaar je meteen je CV kunt sturen ze moeten nu het personeel uitbreiden. Veel daarvan zijn bedoeld voor pas afgestudeerde jongeren of studenten die een centje willen bijverdienen. Een sector die de SEPE via haar Jeugdgarantieprogramma aan werk helpt.

  • Teleoperator zonder ervaring van maandag tot en met vrijdag in Madrid. Ondersteunt telewerken. Salaris van 16.518 euro en aanmoedigingspremie. Het bedrijf verzorgt gratis betaalde trainingen.
  • Promoters om parttime bij een NGO in Barcelona te gaan werken. Salaris tussen de 700 en 1.800 euro. Voor studenten.
  • 2 makelaars, vast salaris van 1.600 euro plus commissies, twee vrijdagen per maand.
  • 2 vastgoedadviseurs in Córdoba. Salaris tot 24.000 euro per jaar, waardevolle kennis van marketing in de vastgoedsector.
  • Koken bij Novak Petra (Valencia). Salaris van 2.000 euro bruto, fulltime. Kennis van het Engels op basisniveau is vereist.
  • Automonteur in A Coruña. Salaris van 26.000 euro.
  • Commercieel adviseur voor Vodafone Bedrijven. Salaris van 24.000 euro. Commerciële ervaring, kennis in de ICT-sector (informatie- en communicatietechnologieën) en mobiele telefoons zijn vereist. Eigen auto.

Hoe u zich kunt aanmelden voor vacatures

Om zonder ervaring of studie op een van deze banen te solliciteren en uw arbeidssituatie te verbeteren, moet u naar het banenportaal van Infojobs gaan, waar een lijst met vacatures verschijnt. U kunt de filters gebruiken om de filter te vinden die het beste bij uw cv past. Eenmaal gevonden, klikt u op ‘Aanmelden’.

Wanneer de kandidaat in de aanbieding wordt opgenomen, moet hij zich registreren met een gebruikersnaam en wachtwoord. Zodra de website het cv heeft verzonden, hoeft u alleen nog maar te wachten op het telefoontje van het Human Resources-team om deel te nemen aan het selectieproces.