Welke tools om uw efficiëntie op het werk te verhogen?

Vooruitgang op het werk

Verbeter de communicatie tussen teams met effectieve tools op het werk

Beter samenwerken met je collega’s, uitwisselingen stroomlijnen en groepswerk centraliseren, dat is de inzet van onderstaande applicaties. Hier zijn productiviteitstools die u zo snel mogelijk kunt gebruiken.

slappe

Slack is de perfecte tool voor: chat in instant messaging met uw teamleden en zelfs het hele bedrijf. Met de Slack-app kun je maak privégroepen om te communiceren alleen met bepaalde leden. U hoeft geen kilometers te lopen tussen u en uw collega’s of het aantal ongelezen e-mails te vergroten, met het verzenden van instant messages, Slack verhoogt uw efficiëntie op het werk.

Jira

Met Jira kun je volg de voortgang van uw tickets en communiceer tussen verschillende teams. Een soort multifunctioneel platform dat aanvankelijk was gemaakt om software te ontwikkelen, maar later werd uitgebreid naar: project management. Handige applicatie voor producteigenaren, ontwikkelaars of bedrijven die werken met de Agile-methode, Jira stelt dankzij de verschillende borden in staat om in één oogopslag de voortgang van uw tickets te zien.

Trello

project organisator, Trello staat toe effectiever omgaan met groepswerk. Hiermee kunt u de verschillende uit te voeren taken in kolommen plaatsen, op het Kanban-model. Als organisatie niet je sterke punt is, zal deze applicatie je beste vriend worden en zal je je tijd niet verspillen.

Essentiële tools om snelheid te winnen

Hoe uw productiviteit verhogen? Door geen tijd te verspillen aan professionele taken die onbeheerde vaardigheden vereisen, zoals het maken van notities of creativiteit bijvoorbeeld. Uw dagelijkse leven wordt gemakkelijker gemaakt met de tools die we u presenteren.

kan gaan

kan gaan is een site voor iedereen die creatief moet zijn zonder per se grafische vaardigheden te hebben. Het stelt je in staat om snel visuals ontwerpen (posters, computergraphics, het schrijven van een cv, enz.) door u aan te bieden aanpasbare sjablonen. Gegarandeerde tijdwinst!

Evernote

Evernote maakt het maken van aantekeningen gemakkelijker, maar niet alleen. De app synchroniseert automatisch met al uw desktopapparaten: telefoon, computer en zelfs tablet. U vindt uw aantekeningen op al uw media en kunt werken met al uw tools.

Verhoog uw efficiëntie op het werk door de hele dag zen te blijven

2.0-tools zijn echte bondgenoten geworden om te ontspannen en uw productiviteit op het werk te verbeteren.

Noisli

Om gefocust te blijven en productiviteit, gebruik en misbruik te verbeteren Noisli ! Te veel lawaai in je open ruimte, gestoord door professionele telefoontjes van je collega’s, met deze website kun je jezelf in een muzikale bubbel plaatsen en gefocust blijven over uw taken op het werk. Je dagelijkse efficiëntie zal zeker een boost krijgen.

Pauze

Mobiele app voor meditatie en ontspanning 2.0, Pauze nodigt uit om te ontstressen en gedurende de dag een paar minuten los te laten. Zachte, effectieve en aangename methode om te ontspannen en uw productiviteit te verbeteren als u gestrest bent op het werk.

Plan uw werktijd met effectieve tools

doe het morgen

Wil je het vandaag niet doen? Uitstellen tot morgen. Doe het Tomorrouw, de ideale applicatie voor alle geclaimde uitstellers! In je virtuele dagboek, schrijf je dagelijkse taken op en draag ze over naar de volgende dagen.

tekening

Meerdere collega’s uitnodigen voor een vergadering kan een echte hoofdpijn en een echte verspilling van tijd worden. Voor snel beschikbare plaatsen vinden die overeenkomen met verschillende kalendersgebruiken tekening.

Ons advies : om al deze tools hun primaire doel te laten bereiken, namelijk productiviteit en efficiëntie, moet u geen tijd verspillen aan het zoeken naar de juiste wachtwoorden! Om ze allemaal te centraliseren, niet overslaan 1wachtwoord. Een soort kluis voor al je wachtwoorden, ze worden opgeslagen en beveiligd.

Goed om te weten : kleine bonustool. Voel je je overweldigd door de lijst met taken die je op je werk moet volbrengen? Het bullet journal helpt je de controle terug te krijgen.