Voorbeeldbrief: Bedankt na het krijgen van loonsverhoging

Loon

Waarom zou je je bedankje sturen nadat je een opslag hebt gekregen?

U heeft tijdens uw jaargesprek om loonsverhoging gevraagd (bijvoorbeeld in een brief waarin u om loonsverhoging wordt verzocht) omdat u vindt dat het door het jaar geleverde werk dat verdient (u heeft bijvoorbeeld al uw jaarlijkse doelstellingen). En dit is je gegeven. Of, buiten welk interview dan ook, je hebt uitgeblonken in een bepaald dossier en om je te bedanken heeft je lijnmanager een loonsverhoging gekregen. En nogmaals, bij vertrek haalt je werkgever je in door je een loonsverhoging aan te bieden. Zoveel redenen die het verdienen om een ​​paar minuten de tijd te nemen om het gebaar te groeten.

Waarom is het nuttig? Ten eerste omdat niets je leidinggevende daartoe verplicht, hoe klein de salarisverhoging ook is. Bedankt, hij kon worden aangemoedigd om de operatie later in het jaar te vernieuwen.

Had je meer verwacht en ben je een beetje teleurgesteld over het aangekondigde bedrag? Je hoeft niet op te geven, en je bedanken kan alleen maar gunstig zijn voor de toekomst. U zult zeker deel uitmaken van de volgende reeks “goede verhogingen”. Welke verhoging vragen? Wij zijn van mening dat een salarisverhoging tussen de 3 en 10% ligt met een goed gemiddelde rond de 6/7%.

Ons advies : het is belangrijk om je directe leidinggevende of je werkgever te bedanken. Maar als de verkregen verhoging u niet bevredigt, weerhoudt niets u ervan een punt voor te stellen met uw N+1 en uw frustraties te uiten.

Voorbeeld bedankbrief voor het krijgen van loonsverhoging

Deze voorbeeldbedankbrief of -mail is geldig voor een loonsverhoging, maar ook voor een uitzonderlijke bonus of ander voordeel van alle aard.

Met dank aan zijn werkgever

Onderwerp: Bedankt voor het krijgen van een opslag

[Madame/Monsieur],

Ik heb vandaag het genoegen gehad van mijn manager te vernemen dat mijn verzoek om salarisverhoging in alle opzichten is ingewilligd.

Of

Mijn manager heeft me zojuist het bedrag van mijn verhoging verteld [annuel] Waar [exceptionnelle]tot X%.

Ik wil mijn oprechte dank uitspreken voor uw gebaar en uw vertrouwen dat, naar mijn mening, het geleverde werk beloont.

Wees gerust op mijn grote motivatie en mijn totale investering in het bedrijf.

Accepteer alstublieft de uitdrukking van mijn vriendelijke groeten.

Handtekening

Met dank aan zijn manager

Onderwerp: Bedankt voor het krijgen van een opslag

[Madame/Monsieur],

Ik was verheugd vandaag te vernemen dat u mijn verzoek om salarisverhoging hebt ingewilligd.

Of

Ik was verheugd vandaag te vernemen dat u mijn verzoek om een ​​salarisverhoging tot X% gedeeltelijk hebt ingewilligd.

Ik wil mijn hartelijke dank uitspreken voor uw gebaar en uw vertrouwen dat naar mijn mening het geleverde werk binnen het team beloont.

Wees gerust op mijn grote motivatie en mijn totale investering in het bedrijf.

Accepteer alstublieft de uitdrukking van mijn vriendelijke groeten.

Handtekening

Ons advies : Een kort bedankje is beter dan een lange toespraak. Het is inderdaad niet nodig om een ​​roman te schrijven die de lezer meer dan iets anders dreigt te ontmoedigen. En dat spreekt voor zich, herlezen!