CV ideeën om een ​​baan te vinden in 2021

Zoek werk

eenvoudig cv-idee

Het eenvoudige cv heeft verschillende voordelen. Het is snel en gemakkelijk te doen, zelfs als uw computervaardigheden beperkt zijn. En bovenal weet je zeker dat je geen smaakfout maakt of het risico loopt de recruiter te mishagen. Bij dit model zijn de twee richtlijnen nuchterheid en leesbaarheid. U riskeert niets door u eraan te houden!

Klassiek cv-idee in Word

Wil je een wat uitgebreider CV aanbieden, maar toch binnen de codes blijven? Gebruik Word of Open Office en begin met een klassiek cv. Dit model behoudt de voordelen van de eenvoudige CV, terwijl het een beetje meer dynamiek brengt. Het is geschikt voor de meeste functies en beroepssectoren: het is het allround cv bij uitstek.

Klassiek cv-idee in Word

Ons advies : om een ​​klassiek, maar elegant en professioneel cv te maken, downloadt u gratis cv-software of raadpleegt u ons artikel over de opmaak van het cv.

Kleurrijk cv-idee

Vind je jezelf niet te nuchter in een cv-idee? Wil je een levendig cv aanbieden, maar niet per se een al te uitgebreide lay-out nastreven? Hier zijn twee kleurrijke cv-ideeën. Het enige dat u hoeft te doen, is beginnen met een standaard cv-sjabloon en er wat kleur aan toevoegen. U kunt kleur gebruiken om koppen te markeren, een presentatiegebied te maken of koppen af ​​te bakenen.

lichtroze kleurrijk cv-ideeBlauw kleurverloop Kleurrijk CV-idee

Ons advies : de keuze van CV-kleuren is niet onbelangrijk. Bekijk onze tip voor de juiste kleuren voor op je cv en welke je beter kunt vermijden.

modern cv-idee

Om te laten zien dat je up-to-date bent, als je in de digitale sector werkt, of als je een sterke persoonlijkheid wilt uitstralen: kies voor een modern cv. Een cv moderniseren is op vele manieren mogelijk, zowel inhoudelijk als vormelijk. Voor een modern cv houden we ons aan de conventies, maar we zetten ons in om een ​​up-to-date lay-out aan te bieden met Word of met behulp van een online tool voor het maken van cv’s.

modern cv-idee modern cv-idee

Ons advies : als u een modern en effectief cv wilt maken, let dan op de kleine details die u absoluut moet vermijden.

Origineel cv-idee

Wilt u zich onderscheiden, verrassen of de recruiter markeren? Een origineel cv is geschikt. Afhankelijk van de functie waarop je solliciteert, kun je een min of meer origineel cv indienen. De ambitie, met dit type cv, is om een ​​cv te maken dat anders is dan dat van andere kandidaten… Je kunt zeldzame kleuren gebruiken, een ongebruikelijke lay-out ontwerpen, visuele elementen toevoegen, de essentiële onderdelen van het cv op een speciale manier rangschikken, enz. De mogelijkheden zijn talrijk.

Origineel cv-ideeOrigineel cv-idee

Goed om te weten : het is praktisch om online tools voor het maken van cv’s te gebruiken om een ​​origineel cv te maken. U vindt er vele modellen en voorbeelden om u te inspireren.

CV idee in het Engels

Ben je op zoek naar een baan in het buitenland of wil je deel uitmaken van een internationaal team? Een CV in het Engels wordt aanbevolen. Als je een buitenlands bedrijf aanspreekt, overweeg dan om je CV te vergezellen van een motiverende e-mail in het Engels.

Engels cv-ideeEngels cv-idee