BOE verzet zich tegen werken als administrateur: 60 plaatsen zonder hoger onderwijs

Nieuws

Werk als assistent of administratiefmet een stabiele positie van carrière ambtenaar, is de droom van veel werklozen of werknemers die op zoek zijn naar baanstabiliteit. Hij Officiële Staatscourant (BOE) kondigt 60 nieuwe plaatsen aan voor verschillende selectieve processen in verschillende autonome gemeenschappen. Om deel te nemen aan deze selectieve processen is het niet nodig om over studies te beschikken groep C2 of Baccalaureaat en hoger (C1).

Nu het jaar 2023 bijna ten einde loopt, biedt de BOE kansen om in lokale, regionale of nationale overheden te werken met de nieuwste oproepen tot oppositie. De gemeenteraad van Granada heeft bijvoorbeeld 25 administratieve banen die deze week zijn aangekondigd. Er zal moeten worden nagegaan of het om een ​​oppositie of een concurrentiestrijd gaat: een oppositie met een meritesschaal.

De meeste vacatures zijn gratis toegankelijk, waarbij ruimte is gereserveerd voor mensen met een handicap. Een van de attracties die de meeste aandacht trekt van tegenstanders, afgezien van de stabiliteit die een vaste baan bij de overheid biedt, is het salaris dat een ambtenaar in Spanje verdient. Een loonsom die kan oplopen tot 60.000 euro in groep A, waaraan extra verloning, incentives en salarisverhogingen gekoppeld aan de CPI moeten worden toegevoegd.

Er zijn bezwaren tegen het werken als administratief assistent

De BOE publiceert 60 plaatsen om een openbare dienst als administratief medewerker vóór eind 2023. De meest talrijke zijn die van de gemeenteraad van Granada, gevolgd door de Valenciaanse Gemeenschap en een banenbank in Castilla y León.

  • 3 administratieve functies in het departement Territorium van Catalonië. Met een verplicht secundair onderwijs (ESO) of een eerstegraads beroepsopleiding (FP) of gelijkwaardig. Deadline tot 8 januari 2024.
  • 18 functies als administratief assistent in de gemeenteraad van Granada, bij ESO. Deadline open tot 26 december.
  • 8 administratieve functies ook voor de gemeenteraad van Granada met een baccalaureaat of technisch diploma. Tot 26 dec.
  • 3 administratieve posities om te werken in het voorzitterschap van de Assemblee van Madrid, met een Baccalaureaat of Intermediate FP-diploma. Tot 13 dec.
  • 8 administratieve assistent-posities in het Valencia General University Hospital Consortium. Tot 25 dec.
  • 7 administratieve functies in het Consortium van het Algemeen Universitair Ziekenhuis van Valencia. Tot 25 dec.
  • 4 administratieve functies met een ESO-afgestudeerde om te werken bij het ministerie van Financiën en Openbaar Bestuur van Galicië. Tot 20 dec.
  • 1 administratieve functie voor het Ministerie van Economische Zaken en Digitale Transformatie, met een Baccalaureaat of FP van Intermediate of Hoger Diploma, bij voorkeur uit de familie Bestuur en Management. Tot 13 dec.
  • 8 vacatures voor administratief technici voor de afdeling Digitalisering van de Gemeenschap van Madrid met een diploma, technische techniek, technische architectuur, diploma of gelijkwaardig. Tot 15 december.
  • Administratieve vacaturesite voor het Ministerie van het Presidentschap van Castilla y León.

Hoe u zich kunt inschrijven voor de BOE-opposities

Om u aan te melden voor deze opposities in de Staatscourant (BOE), moet u naar de website administracion.gob.es gaan en in de zoekmachine ‘Administratief’ invoeren. De processen die momenteel actief zijn, worden geopend, elk met een bepaald aantal plaatsen.

U moet klikken op degene waarin u geïnteresseerd bent en er wordt een nieuw venster geopend met vereisten, documentatie en kwalificaties en de deadline voor het aanvragen van deelname aan het selectieproces. Dan moet je gewoon wachten tot de verschillende administraties de agenda, de omvang, enz. bekendmaken.