Vacatures vandaag, 8 februari: vast contract en salarissen tot 25.000 euro

Nieuws

Hij Rijksdienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) publiceert via haar website ‘Empléate’ en het banenzoekportaal ‘Infojobs’ nieuwe vacatures voor 8 februari 2024. Vacatures voor technici, magazijnmedewerkers of monteurs moeten in verschillende steden in Spanje worden ingevuld. Voor de meeste van deze posities geen ervaring vereist en het is voldoende om het basisonderwijs te hebben afgerond. In alle aangeboden soorten contracten zijn de contracten voor onbepaalde tijd en de salarissen liggen tussen de 15.000 en maximaal 25.000 bruto euro per jaar.

In sollicitatiegesprekken wordt de een specialiteit hebben gerelateerd aan de voor de vacature benodigde kennis en vaardigheden. Het hebben van een rijbewijs is een ‘plus’ vooral bij vacatures voor monteurs en metselaars. Bij computertechnici ligt het gevraagde opleidingsniveau doorgaans hoger, waardoor de salarissen kunnen oplopen tot wel 33.000 euro bruto per jaar.

Vacatures vandaag 8 februari

De vacatures die voor aanstaande donderdag 8 februari actief zijn op het SEPE ‘Empléate’-portaal en op het ‘Infojobs’-jobplatform vereisen registratie om te kunnen registreren. Om dit te doen, moeten geïnteresseerde personen een reeks persoonlijke gegevens invullen en hun bijgewerkte cv uploaden. Zodra deze stap is voltooid, kunnen ze de aanbieding selecteren die voor hen het meest interessant is en zich daar online voor aanmelden.

SEPE-vacatures met een contract van onbepaalde duur

 • Loodgieter en monteurs voor koel- en airconditioninginstallaties, in Madrid. De vacatures die moeten worden ingevuld betreffen drie fulltime functies. Het is noodzakelijk dat u de 20 uur durende training en de 4 uur durende recyclingcursus hebt gevolgd. Ze vragen alleen een volledige basisstudie, het type contract is van onbepaalde duur en het salaris bedraagt ​​19.413 euro per jaar.
 • Opleidingstechnicus, in Toledo. Het aanbod is om te werken bij UNITEL, een bedrijf dat zich toelegt op IT- en telecommunicatietechnologische diensten en oplossingen. Wat de opleiding betreft, moet je beschikken over een diploma bedrijfskunde en management, het type contract is van onbepaalde duur en het salaris bedraagt ​​maximaal 15.120 euro per jaar. Geen ervaring vereist.
 • Monteur, in Extremadura: Een specifiek hoger beroepsdiploma en gelijkwaardige diploma’s zijn vereist. Het type contract is van onbepaalde duur en ervaring is niet vereist. Het geschatte maandsalaris bedraagt ​​1.000 euro per maand fulltime.
 • Bouwassistent, in Barcelona: de enige vereiste is dat je de basisopleiding hebt afgerond en dat je zink- en koperinstallatiewerkzaamheden aan gevels en daken moet uitvoeren. Je beschikt over een B-rijbewijs en een gevorderd niveau Spaans. Het is voltijds, met een contract van onbepaalde duur en een salaris dat kan oplopen tot 25.500 euro per jaar. Er is geen eerdere ervaring nodig.
 • Magazijnmedewerker, in Malaga: Het is voldoende om de basisschoolopleiding te hebben afgerond en minimaal 5 jaar ervaring in soortgelijke functies te hebben. Een rijbewijs en een heftruckcertificaat zijn vereist. Het contract is van onbepaalde duur, voltijds en het salaris bedraagt ​​18.000 bruto euro per jaar.
 • Bezorger, in Ceuta. Deze aanbieding is om parttime te werken als productbezorger. Het bedrijf stelt het voertuig ter beschikking, maar je moet wel een rijbewijs B hebben. Ze vragen alleen een volledige basisopleiding en minimaal zes maanden ervaring. De diensten zijn alleen in de ochtend, het contract is van onbepaalde duur en het salaris bedraagt ​​maximaal 9.000 euro bruto per jaar.

Infojobs vacatures

 • Operators voor het afwerkingsgedeelte in Zaragoza. Het bedrijf moet twee vacatures vervullen voor operators met een minimale ervaring van 2 of 3 jaar in montage en installaties. Het betreft een voltijdbaan en een middelbareschooldiploma is vereist.
 • Producttesten, in Valencia. Minimaal één jaar ervaring en een volledige opleidingscyclus op middelbaar niveau zijn vereist. Studies gerelateerd aan elektriciteit, elektronica, mechanica of iets dergelijks worden gewaardeerd. Het type contract is van onbepaalde duur en voltijds. Het salaris kan oplopen tot 17.000 euro bruto per jaar.
 • Verkoper, in Sevilla. De Parfois-winkel moet een positie als verkoper vervullen voor zijn winkel in CC Lagoh. De werkdag duurt 20 uur, een middelbare opleiding is vereist en minimaal een jaar ervaring in de klantenservice is vereist.
 • Bediende voor slagerij in Madrid. Om je voor deze aanbieding te kunnen inschrijven is het noodzakelijk dat je minimaal drie jaar slager en/of kippenmaker bent. Het betreft een voltijdse betrekking met een contract van onbepaalde duur. Middelbaar onderwijs is vereist en het bruto jaarsalaris kan oplopen tot 22.000 euro.
 • Elektromechanisch voor industrieel onderhoud, in Galénica. Een beroepsopleiding op middelbaar niveau en minimaal twee jaar ervaring zijn vereist. Het type contract is van onbepaalde duur, voltijds, van 9.00 tot 15.00 uur.