Vacatures vandaag, 5 maart: telewerken mag met een salaris tot 40.000 euro

Nieuws

De openbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE)via hun werkgelegenheidswebsite 'Empléate' en Infojobs verschillende vacatures gepubliceerd vandaag 5 maart. Velen van hen geven het toe telewerken, in hybride modus. Dat wil zeggen, afwisselend dagen op kantoor en dagen thuis werken. Maar ze bieden ook de mogelijkheid om een Contract voor onbepaalde tijd Vanaf het eerste moment met een goed salaris.

Hoewel Ze vragen niet om eerdere ervaringen, Ja, zowel de tijd doorgebracht in een soortgelijke functie als het gevolgd hebben van trainingen worden positief gewaardeerd. Dit plaatst de kandidaat ook in een betere positie, aangezien hij of zij met het bedrijf kan onderhandelen over bepaalde voorwaarden, zoals salaris, aangezien dit vaak gekoppeld is aan de individuele verdiensten die tijdens het sollicitatiegesprek naar voren worden gebracht.

Zo kan een energieconsulent die net begint, tot 32.000 euro aan salaris verdienen, of een arts die gespecialiseerd is in arbeidsgeneeskunde salarisverhogingen naar 50.000 euro. Het bedrijf kan altijd incentives of bonussen betalen voor prestaties.

Vacatures vandaag 4 maart gepubliceerd

De twee platforms waren gespecialiseerd in het zoeken naar werk; 'Empléate' van SEPE en Infojobs bieden nu de mogelijkheid om het cv naar hun nieuwe vacatures te sturen. De onderstaande modellen maken werken op afstand mogelijk en de meeste hebben geen voorafgaande ervaring.

De SEPE lanceert vacatures met telewerkmogelijkheid

Als u op een van deze SEPE-vacatures wilt solliciteren, moet u eerst weten hoe u zich registreert voor 'Empléate' om de sollicitatie correct te kunnen verzenden.

  • Commerciële verkoper voor Córdoba, bij Incaluc SL. Hoger onderwijs is niet noodzakelijk en certificering van de toegang tot de opleidingscyclus op middelbaar niveau zal op prijs worden gesteld. Salaris van 20.000 euro.
  • Senior specialist digitale marketing voor Roca Salvatella SL, met kantoren in Barcelona. Fulltime, salaris van 38.000 euro.
  • Arts gespecialiseerd in arbeidsgeneeskunde in Segovia, om te werken bij Quirón Prevention. Aantrekkelijke salarisvoorwaarden, intensieve ochtenddienst van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 15.15 uur met flexibele uren. Salaris tot 50.000 euro.
  • Junior energieconsulent in Madrid, met een universitair diploma in elektrotechniek, het is vereist dat je Excel beheerst en een B2 van Engels hebt. Er wordt getaxeerd C1 Salaris van 32.000 euro,
  • Verkoopteleoperator in Vizcaya voor Salesland. Openingstijden maandag t/m vrijdag van 14.00 uur tot 20.00 uur, ervaring als teleoperator wordt positief gewaardeerd maar is geen vereiste. Parttime, salaris nader overeen te komen tijdens het sollicitatiegesprek.

Infojobs vacatures om vandaag nog een CV te versturen

  • Commercial voor een bedrijf dat zich toelegt op de gezondheidssector, in Sevilla, Girona, Navarra, Levante, Málaga en Murcia. Een minimale ervaring van minimaal 4 jaar, fulltime, wordt gewaardeerd. Salaris van 25.000 tot 30.000 euro.
  • 2 senior BPM-consultants voor het bedrijf Integración Tecnológica Empresarial SL in Madrid, ervaring van meer dan 5 jaar, intensieve werkuren in de ochtend. Universitair diploma in hogere industriële techniek. Gevorderd Engels niveau.
  • 5 financiële adviseurs voor Serrano Campos in Palma de Mallorca. Voltijds, met een Medium Level Training Cycle, flexibele uren, er wordt rekening gehouden met een ervaring van minimaal 1 jaar.
  • Administratief om te werken bij Agave Servicios Online SL in Pozuelo de Alarcón in Madrid, met een trainingscyclus op gemiddeld niveau en zonder ervaring. Vast salaris plus variabel salaris afhankelijk van doelstellingen: maximaal 2.100 euro per maand.
  • Redacteur, journalist of verslaggever voor videoreportages op de Balearen. Salaris van 2.200 euro per maand, ervaring van minimaal 1 jaar. Universitair diploma Journalistiek of Audiovisuele Communicatie. Catalaans moedertaal- of tweetalig niveau.