Vacature vandaag, 19 april, met contract voor onbepaalde tijd: maximaal 50.000 euro salaris

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) op uw portaal'werk krijgen' en het Infojobs-platform publiceren vandaag ruim 13.000 banen te worden gedekt met dringende opname. Ze hebben allemaal een vast contract, en in veel gevallen is het niet nodig om eerdere ervaring of een universitair diploma te bewijzen. Op deze manier worden kandidaten zonder studie toegelaten, die een salaris krijgen tot 50.000 euro.

Er is een grote verscheidenheid aan professionele sectoren die vandaag, 19 april, een personeelsselectieproces openen. Er zijn werkgelegenheidsmogelijkheden voor mensen met een handicap, zolang ze een cijfer van 33% of hoger halen, en ook voor mensen die zich willen verzoenen. Dit wordt bereikt met de intensieve ochtend- of middagdienst, waarbij de gesplitste dienst buiten beschouwing wordt gelaten.

Een ander van de meest aantrekkelijke aspecten voor werklozen is de mogelijkheid om voor telewerken te kiezen, in twee modaliteiten: 100% online of hybride (50% op kantoor en 50% vanuit huis). Voor de meer avontuurlijke mensen kun je solliciteren naar een baan in Duitsland, waar geen eerdere ervaring vereist is. Securitas Direct is een ander bedrijf dat zijn personeelsbestand gaat uitbreiden door op Recruiting Day 250 mensen aan te nemen.

Vacatures gepubliceerd vandaag 19 april

Zowel in 'Empléate' van de SEPE als in Infojobs staan ​​interessante vacatures waar je nu je CV naartoe kunt sturen. Om degene te vinden die het beste bij u past, moet u de website invoeren en deze selecteren met behulp van de zoekbalken. Daar kun je bepaalde parameters vastleggen zoals het soort werkdag, het contract (onbepaalde tijd, tijdelijk of onbepaald vast) en andere aspecten zoals ervaring of studies.

De SEPE publiceert deze vacatures met een contract voor onbepaalde tijd

 • Tweede chef-kok bij Fagonprisa SL, Cantabrië. Ervaring van meer dan 5 jaar is vereist, maar een studie is niet nodig. Salaris van 26.400 euro.
 • Timmerman in Pontevedra voor het bedrijf Ventura. Met meer dan 6 maanden waardevolle ervaring is er een verantwoordelijke nodig voor timmer- en schrijnwerk in de werkplaats en op de bouwplaats. Salaris van 14.500 euro.
 • Deeltijds boekhoudkundig administratief medewerker, met ESO (verplicht secundair onderwijs) en meer dan twee jaar ervaring. Uren van 9.00 tot 13.00 uur en een salaris van 8.000 euro.
 • Leraar voor FP (Beroepsopleiding) voor werkgelegenheid, gezin, handel en marketing in Ciudad Real. De Valdepeñas SL-academie is op zoek naar professionals om de trainingsacties van deze specialiteit te programmeren, te onderwijzen en te evalueren. Een rijbewijs B en meer dan 6 maanden ervaring zijn vereist. Salaris van 40.000 euro.
 • Deskundige kippenontbeender voor kebabvlees. Bij Izan Food SL, in Valladolid. Met C-rijbewijs en C1 Engels certificaat. Salaris van 1.500 euro, uren van 9.00 tot 17.00 uur.
 • Telefonische verkoop van technologische producten op de Balearen, salaris van 16.000 euro. Zonder studie of eerdere ervaring.

Te vervullen vacatures gepubliceerd door Infojobs met telewerken

 • Marketingspecialist voor het bedrijf Arra Asesores SL, in Villaviciosa de Odón (Madrid), met minimaal 1 jaar ervaring. Deeltijd.
 • Human Resources Professional bij Jujuju Aquacenter, in Benissa. Parttime in de ochtend wordt rekening gehouden met een universitair diploma in Human Resources en Psychologie of Bedrijfskunde.
 • Projectingenieur in Madrid, met een trainingscyclus op hoger niveau en meer dan 5 jaar ervaring, gemiddeld niveau Engels.
 • Junior consultant voor ISO-managementsysteem, in Barcelona. Salaris van 27.000 euro, fulltime. Essentiële vereiste: moedertaal- of tweetalig niveau van het Catalaans.
 • Advocaat in Vigo, salaris van 30.000 euro, fulltime. Er wordt gevraagd om onmiddellijke beschikbaarheid.