Duitsland moet 30 Spaanse chauffeurs in dienst nemen: het biedt een salaris van 2.924 euro en toeslagen

Nieuws

Er zijn 30 buschauffeurs nodig voor werk in Duitsland voor degenen die niet om eerdere ervaringen vragen. Met zeer goede arbeidsvoorwaarden wordt het aangeboden Contract voor onbepaalde tijd, fulltime en een salaris van 2.924 euro per maand, met verschillende bonussen. Veel ervan zijn buitengewone betalingen die de loonlijst compleet maken en die je in Spanje zelden ziet, zoals de 250 euro die ze per kind geven of het salarisverschil als de werknemer getrouwd of alleenstaand is.

De vacante posities betreffen zowel stedelijke als interstedelijke passagiersvervoerlijnen, allemaal openbare diensten, voor de steden van Landscheid, Morbach, Thalfang en Merschbach. Het bedrijf heeft 80 bussen in gebruik en heeft 14 jaar ervaring. Het is niet nodig om Duits te kennen, enkele basisbegrippen zijn voldoende, maar u hoeft zich geen zorgen te maken, want het zal het bedrijf zijn dat de geselecteerde personen zal opleiden totdat ze een minimumniveau bereiken om deze taal te kunnen begrijpen.

Werken in het buitenland behoort voor veel werklozen tot de mogelijkheden, zoals blijkt uit het banenaanbod in Nederland.

Vereisten om als buschauffeur in Duitsland te werken

Het bedrijf vraagt ​​dat er aan een reeks vereisten wordt voldaan bij het beoordelen van de sollicitaties die binnenkomen via het TTA – Personeelswervingsportaal. Hiervan valt het klasserijbewijs op. D + het geldende GLB en een basiskennis Duits hebben (A2). Een niveau dat ze later kunnen verbeteren met de cursussen van zowel het bedrijf als het Eures Netwerk.

Deze moeten de Europese nationaliteit hebben en als zij ervaring kunnen aantonen in het personenvervoer, wordt dit positief gewaardeerd. Maar vergeet niet dat het niet verplicht is: “we geven de voorkeur aan motivatie en enthousiasme in het vak”, verduidelijken ze.

Verder wordt er van de persoon die met hen samenwerkt verwacht dat hij serieus, verantwoordelijk, stabiel en met een langetermijnvisie is. Het bedrijf vraagt ​​werknemers met toekomstplannen in Duitsland.

Contract van onbepaalde duur, met bijbetaling en gratis reis

Het bedrijf biedt zeer goede arbeidsomstandigheden aan degene die wordt geselecteerd in het open proces, naar wie het CV nu kan worden verzonden. Het benadrukt een contract van onbepaalde duur vanaf het begin, voltijds en de uitbetaling van een salaris van 2.924 euro als basisbedrag. Hieraan moeten we de maandelijkse bonussen, de boekhouding van overuren of de hulp bij het verkrijgen van een huurprijs en de betaling van ruim 1.000 euro voor de verhuizing toevoegen.

Er bestaat twee extra betalingen, één voor 600 euro met Kerstmis en één voor hetzelfde bedrag in de zomer. De eerste loopt op naarmate het aantal dienstjaren in het bedrijf toeneemt en kan na vier jaar oplopen tot 1.400 euro. Overuren worden eveneens vergoed, via een speciaal systeem, met een maximum van 127 uur.

Als het om woonruimte gaat, bestaat de mogelijkheid van een gedeeld appartement, in een eenpersoonskamer, waarvoor je 250 euro per maand betaalt. In het geval dat de werknemer zijn gezin wil meenemen, helpt het bedrijf hem met het wisselen van verdieping. Een aanvulling op de betaling van 1.200 euro via Eures voor een verhuizing.

Hoe u zich kunt aanmelden voor de baanaanbieding en kunt werken in Duitsland

Het eerste dat u moet doen, is de 30 vacatures vinden op het bedrijfsportaal van TTA Personal Human Resources. Eenmaal binnen moet je naar beneden gaan en de knop 'Aanmelden' zoeken. Er wordt een nieuw venster geopend waarin wordt uitgelegd wat de functie inhoudt. Het kan automatisch worden ingevuld met b4work of druk nogmaals op 'Aanmelden'.

In dit tweede geval wordt u doorverwezen naar een pagina waar u moet reageren door uw persoonlijke en professionele gegevens in te voeren. Onder hen naam, achternaam, e-mailadres voor contact, training, talen of waar u wilt werken.