TVE bevestigt hoeveel Terelu Campos verdient voor elk optreden op televisie

Nieuws

De sprong naar televisie Het publiek van Terelu Campos heeft niemand onverschillig gelaten. De oudste dochter van de legendarische communicator, María Teresa Campos, is zojuist door TVE ondertekend als onderdeel van het team van medewerkers van het programma D Hart. Daarom willen velen na de annulering van 'Sálvame', waarin hij een hoofdrol speelde, weten: Hoeveel rekent Terelu Campos per programma?

En de publieke televisie heeft geen geheimen, daarom is bekend hoeveel geld de 'beroemdheid' voor elk optreden in deze ruimte op zak zal hebben. Een cijfer dat RTVE openbaar heeft gemaakt na publicatie op het Transparantieportaal.

Maar hij krijgt niet alleen geld voor zijn medewerking aan genoemd tijdschrift. Ook voor zijn deelname aan La Plaza de La 1, een dagelijkse ruimte die net verdwenen is, maar die de middagen van de keten in beslag nam. Het was slechts in vier leveringen.

Hoeveel verdient Terelu Campos sinds hij bij TVE werkt?

Zoals bekend is gemaakt, heeft de oudste van de Campos aan vier deelgenomen Vierkant, gepresenteerd door Jordi González. Hier won hij 550 euro per afleveringwat neerkomt op een totaal van 2.200 euro.

Zie dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door TERELU CAMPOS OFFICIAL (@terelubcampos)

Hieraan toegevoegd is zijn recente toevoeging aan het tijdschrift D Hartwaar hij oplaadt 600 euro per optreden. Hij zal deelnemen aan 24 afleveringen (de helft van het eerste seizoen van het format), dus hij zal 14.400 euro op zak hebben als de ruimte niet vooraf wordt geannuleerd.

Opgeteld is het geld dat Terelu in de belangrijkste publieke keten heeft verdiend 16.600 euroal moet daarbij worden opgeteld wat er werd verdiend met de special die TVE maakte voor zijn moeder, María Teresa, nadat ze een paar maanden geleden overleed.

Naast haar rol als medewerker valt haar recente deelname aan de beroemdheidswedstrijd Bake Off op. Maar het is niet onthuld hoeveel van zijn cache er is.

Afscheid van TVE, maar terug naar Telecinco

Zoals gemeld van De redenhaar rekeningen en inkomsten zullen opnieuw veranderen, aangezien slechts een paar dagen geleden het afscheid van de inwoner van Malaga van de openbare televisie officieel werd gemaakt en zij haar terugkeer naar Telecinco bevestigde.

Nu keert hij terug naar het grote scherm voor 'Friday!', de nieuwe weddenschap van het Italiaanse netwerk en die de verzoening met Mediaset vertegenwoordigt, na acht maanden buiten de groep. Op dit moment is het niet bekend wat de cache zal zijn.