Tragsa werft aan: ruim 200 vacatures met een salaris van ruim 2.200 euro met extra loon

Nieuws

Tragsa Groep en TragsatecExperts op het gebied van techniek, logistiek en advieswerk in landelijke en maritieme omgevingen hebben dringend behoefte aan werknemers. Op hun website hebben ze 201 vacatures voor een grote verscheidenheid aan banen. Ze constateren dat er een grote vraag (20) is naar administratief personeel voor het beheer van de Jonge Culturele Bonus in Madrid. Contracten zijn doorgaans tijdelijk, langdurig, voltijds of deeltijds, afhankelijk van de behoeften.

Werkt bij Tragsa heeft een categorie van publieke werkgelegenheid en afhankelijk van de functies wordt een ander salaris in rekening gebracht. Volgens hun cao, die in de Staatscourant (BOE) staat, kan het salaris oplopen tot 30.000 euro per jaar, wat neerkomt op 2.500 per maand met twee buitengewone betalingen. Andere voordelen en aanvullingen worden in dit document besproken.

Eerdere ervaring is niet essentieel. Indien nodig is dit meestal niet te breed. En wat betreft studies zullen ze in veel functies om kwalificaties vragen, zoals een beroepsopleiding of een universitair diploma. Om de stabiliteit te bereiken die een publieke baan biedt, kun je ook solliciteren bij Renfe, waar ze op zoek zijn naar 650 werknemers.

Vacatures in Tragsa

De vacatures gepubliceerd door Grupos Tragsa en Tragsatec Ze zijn nu beschikbaar op hun webportaal. U moet controleren tot wanneer de sollicitatieperiode open is en de vereisten voor academische opleiding of waardevolle verdiensten raadplegen, evenals het aantal posities in elk van de aanbiedingen, omdat er meer dan één kan zijn.

  • 20 administratieve medewerkers aan het werk om de Culturele Jeugdbonus in Madrid te herzien. FP-trainingscyclus in de administratieve sector, beschikbaarheid van onmiddellijke oprichting binnen een periode van minder dan 5 werkdagen. Mogelijkheid tot telewerken, het bedrijf zorgt voor de apparatuur.
  • 6 gespecialiseerde bouwofficieren met FP in bouw of metselwerk in Murcia, om de gebieden Alhama en Librilla te bestrijken. Ervaring van 2 tot 4 jaar in metselwerk wordt gewaardeerd.
  • 6 technische landbouw- of bosbouwingenieurs, in Córdoba, met een universitair diploma in landbouw- of bosbouwtechniek. Stagearbeidsovereenkomst van tussen de 6 en 12 maanden met mogelijkheid tot continuïteit.
  • 4 bouwmeesters in Jaén. Een kwalificerende training wordt aangevraagd als preventief middel bij 60-urige werken. Er wordt geen rekening gehouden met eerdere ervaring en het is voldoende om een ​​idee te hebben van de baan, met een kaart type B en een kwalificatie voor bosbouwtechnicus.
  • 5 universitair afgestudeerden voor habitatmonitoring in Madrid. Engels niveau B2, minimaal 1 jaar ervaring met projecten voor het behoud van biodiversiteit, weten hoe GIS-tools en statistische programma's moeten worden gebruikt. Rijbewijs B 6 maanden oud.
  • 5 universitair afgestudeerden of diploma's, technische ingenieurs in de sectoren bouw, openbare werken, boekhouding, economie, ADE of openbaar management in Paterna (Valencia). Kennis van het Valenciaans (B1) en ervaring met verwerkingshulpmiddelen zijn vereist. Dag van 37,5 uur.
  • 3 architecten voor technische assistentie bij de evaluatie van verstedelijkte gronddossiers in Valencia. Universitair diploma in architectuur.

Hoe solliciteer je naar een baan bij Tragsa?

Om uw CV naar Tragsa en Tragsatec te sturen, moet u hun website bezoeken en zodra u bent ingelogd, moet u zoeken naar 'Word lid van ons team'. Er verschijnt een tabel met aan de ene kant de beschikbare posities en aan de andere kant het aantal plaatsen. Ook wordt de deadline voor registratie benadrukt.

Ze zijn geordend op aanvraagperiode. Eerst verschijnen degenen die eerder klaar zijn, en vervolgens degenen die later klaar zijn. Aan de rechterkant moet u op 'Aanmelden voor deze aanbieding' klikken.