Segula kondigt dit jaar 850 banen aan en contracten voor stagiaires: salaris groter dan 2.000 euro

Nieuws

De ingenieursbureau Segula Technologies heeft aangekondigd een werkgelegenheid uitwisseling voor neem in dit jaar 2024 850 mensen aan. De nieuwe werknemers zullen zich aansluiten bij de 1.300 werknemers die het land zowel op nationaal grondgebied als in Portugal heeft. Zoals blijkt uit een aantal van de reeds gepubliceerde vacatures, zijn die er wel meerderheid met een vast contracten het salaris bedraagt ​​volgens gespecialiseerde portalen meer dan 2.000 euro.

De meest gevraagde functies zijn ingenieurs of technici uit verschillende sectoren, zoals de automobielsector, de luchtvaart, berekeningen, defensie, spoorwegen, transport en energie. Hoewel het salaris niet in de vacatures wordt vermeld, schat Glassdoor het op 25.000 euro, wat een maandelijks loon van 2.083 euro oplevert. Tot de arbeidsomstandigheden behoort onder meer dat een goed niveau van de Engelse taal en, in sommige gevallen, eerdere ervaring vereist zijn.

Het was de directeur van Iberia bij Segula Technologies, Albert Nacinovic, die benadrukte dat “elk van de medewerkers hun professionele carrière zal kunnen ontwikkelen in verschillende landen waar de Groep projecten heeft, die in totaal meer dan 30 met 140 kantoren hebben.”

Een van de bedoelingen van het bedrijf is dat het grootste aantal werknemers in Spanje zal worden aangenomen in Malaga, Valencia, Tarragona en andere steden die industriële expansie ondergaan.

Opleidingscontract voor jonge stagiaires

Segula heeft de nadruk gelegd op de belang van werkgelegenheid voor jongeren en zal hebben opleidingscontracten zodat studenten dit jaar 2024 stage kunnen lopen in haar faciliteiten. Om dit te doen, zal het overeenkomsten sluiten met universiteiten en studiecentra, waaronder de Europese Universiteit van Madrid, de Universiteit van Barcelona, ​​Deusto, Zaragoza of Baskenland, onder andere.

Vorig jaar was er een duidelijk voorbeeld van de inzet voor werkgelegenheid voor jongeren. Zo hebben in 2023 87 studenten die net hun studie in 41 onderwijscentra hebben afgerond zich bij het technologiebedrijf aangesloten. Ze hebben allemaal hun werk ontwikkeld op het gebied van spoorwegontwerp, industriële procestechniek, BIM-methodologie, robotprogrammering of drone-ontwikkeling.

Actieve vacatures bij Segula Technologies

Dit aanwervingsproces zal in 2024 geleidelijk worden ontwikkeld tot het aantal van 850 vacatures wordt bereikt. Maar op hun website hebben ze al een aantal actieve vacatures waarop ze kunnen solliciteren.

  • ADA Developer in Aranjuez, fulltime, een hoog niveau van Engels is vereist en computerervaring is vereist. Het salaris is afhankelijk van de ervaring en waarde van de kandidaat, de permanente opleiding en interne promotie.
  • Werktuigbouwkundig ingenieur in Vizcaya, fulltime om dekking te bieden aan een klant in de Bilbao Water Treatment-sector. Eerdere ervaring van 3 tot 5 jaar in een soortgelijke functie, gevorderd Engels en kennis van Office zijn een voordeel. Competitief salaris plus sociale voordelen, één dag telewerken per week.
  • Mechanisch tekenaar voor Solidwork-machines en gereedschappen in Valladolid. Fulltime in de automotive sector
  • JAVA-ontwikkelaar in Madrid, fulltime, met 3 dagen persoonlijk op kantoor en de rest telewerken (2). Waardevolle ervaring van 2 of 3 jaar in een soortgelijke functie. Het bedrijf biedt permanente opleiding.
  • Senior koper, voor Madrid. Als u fulltime werkt, moet u over mobiliteit beschikken om naar Bilbao te kunnen reizen. 4 jaar ervaring en hoog niveau van Engels, kennis en toegang tot de allernieuwste technologieën.

Om op een van deze vacatures te solliciteren, moet u ze allemaal invoeren, selecteren en op 'Aanmelden voor deze aanbieding' klikken. Er zijn twee manieren om er toegang toe te krijgen: de eerste is via Infojobs en de tweede is door u te registreren op hetzelfde Segula-jobplatform.