Zonder studie of ervaring: bezorgers gezocht voor een hamburgerrestaurant met een salaris van 1.260 euro

Nieuws

burger Kingeen leider in de fastfoodsector en specialist in nuggets en hamburgers, publiceert 86 vacatures voor uw restaurants Fast food (fastfood) verspreid over heel Spanje. Ze moeten inhuren bezorgers, shiftmanagers of stagiaires voor de afdeling Human Resources, onder andere. Bij de thuisbezorgers zal er geen voorafgaande ervaring nodig zijn, iets wat ze bijvoorbeeld wel van personeelsmanagers zullen vragen.

Hoewel het niet noodzakelijk is om een ​​hogere opleiding te hebben genoten, is de Verplicht secundair onderwijs (ESO), om het CV te verzenden. Wat zal moeten worden aangetoond is de vaardigheid in het besturen van 49 of 125 cc motorfietsen en het wonen in de omgeving van de post. Het salaris, zoals blijkt uit de door CCOO geïnde Burger King-overeenkomst, bedraagt ​​15.120 euro voor een bezorger (niveau IV). Bij niveau I, zoals managers, kan dit salaris oplopen tot 18.271 euro per jaar. Zonder te tellen incentives, bonussen of fooien die zij konden ontvangen.

Andere bedrijven die op zoek zijn naar werknemers en goede arbeidsomstandigheden bieden zijn Cepsa of dierenwinkels zoals Kiwoko, maar er moet rekening mee worden gehouden dat in beide gevallen de oprichting dringend is.

Vacatures bij Burger King met vast contract

Een van de aantrekkelijkheden van deze vacatures komt naar voren in de type contract. Het bedrijf garandeert werkstabiliteit met de handtekening van een Contract voor onbepaalde tijd vanaf het moment dat u in de functie komt. Iets dat de aandacht trekt van jongeren, die een open deur zien om tijdens hun studie bij te verdienen.

  • 2 ploegenmanagers bij de Burger King in La Jonquera, in Girona. Er wordt rekening gehouden met eerdere ervaring van minimaal 2 jaar, met ESO en gebruik van het Office-pakket op gebruikersniveau.
  • 2 bezorgers voor Pilar de la Horadada, geen ervaring, parttime met onverschillige uren, geen eerdere ervaring of hogere opleiding nodig. Een bromfietsrijbewijs is vereist, woonplaats in de buurt van de werkplek en kennis van het schoonhouden van het pand.
  • Stagiaire/stagiair voor personeelsselectie in Pozuelo de Alarcón, om vacatures te publiceren op banenportals, telefonische interviews of het aannemen van kwetsbare groepen. Met studiefinanciering van 600 euro per maand gedurende 6 maanden.
  • Werknemer in Albal (Valencia), zonder hogere opleiding, woonplaats dichtbij de werkplek, vast contract en incentives voor het behalen van maandelijkse verkoopdoelstellingen. Werkdag van 50, 60, 80 of 100 uur per maand. Mogelijkheid tot groei binnen het bedrijf.
  • 2 bezorgers in Vall de Uxó. Geen ervaring, vast contract met basissalaris plus fooien en aanpasbaar uurrooster.
  • 3 bezorgers in Ribadeo, zonder ervaring of studies. Parttime met onverschillige uren. Met een motorrijbewijs of rijbewijs B. Spoedopname.
  • 4 personen ten laste – bezorgers in Manacor, zonder ervaring, vast contract, parttime, onverschillige uren. Er wordt gevraagd om onmiddellijke beschikbaarheid en gemakkelijk reizen naar het werkcentrum. Opleiding door het bedrijf.

Zo solliciteer je naar een baan bij Burger King

Voor CV naar Burger King sturen Er zijn twee opties. De eerste is via hun website, waar u op de functie kunt solliciteren door op 'Aanvragen' te klikken. Door op elk van de vacatures te klikken, worden de arbeidsvoorwaarden geopend.

Op de vacaturesite van Infojobs verschijnen ook vacatures, waar u vanaf die pagina direct op kunt solliciteren. In dit geval dient u op 'Aanmelden voor deze aanbieding' te klikken.