Salaris van 2.500 euro: deze Europese luchthaven zoekt Spanjaarden voor een originele baan

Nieuws

Hij Internationale luchthaven Müncheneen van de Europese leiders in het luchtverkeer, op zoek naar 50 Spanjaarden om te werken het bereiden van het voedsel dat passagiers later tijdens de vluchten zullen consumeren. Het is een originele maar essentiële baan waarvoor ze een salaris betalen dat kan oplopen tot 2.500 euro. Deze vacatures worden feitelijk gepubliceerd op het ‘Empléate’-portaal van de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (SEPE). Ervaring of studies zijn niet nodig. Ze vragen ook niet om de taal, aangezien er trainingen worden gegeven door het bedrijf.

Werk in Duitsland, specifiek op deze luchthaven, heeft veel voordelen voor Spanjaarden die een werkend leven in het buitenland willen beginnen. Het bedrijf Poort Gastronomisch zal nieuwe werknemers een vast contract van 151,67 uur per maand aanbieden. Normaal gesproken worden er, zoals de aanbiedingstekst aangeeft, meer uren gewerkt. Maar in deze gevallen worden ze apart betaald aan 14 euro.

Hij salaris bedraagt ​​2.500 eurowaar bonussen zoals werk op zondag, feestdagen of nachtdiensten al tot uiting komen.

Vereisten om op de luchthaven van München te werken

In het door ‘Empléate’ gepubliceerde baanaanbod wordt een reeks vereisten uiteengezet waaraan de nieuwe kandidaat moet voldoen om een ​​van de 50 vacatures te bemachtigen.

  • Kennis van talen. Engels of Duits wordt gewaardeerd.
  • Zorg voor een goede fysieke conditie.
  • Spaanse nationaliteit of een van de lidstaten van de Europese Unie.
  • Onberispelijk strafblad. Deze vereiste verschijnt telkens wanneer u solliciteert naar een baan op luchthavens.

  • Beschikbaarheid voor ploegendiensten, evenals het kunnen werken op feestdagen en in het weekend. Het wordt apart betaald.
  • Teamwerk, punctueel zijn en een hoog leervermogen.

Taken van een voedselbereider op de luchthaven

Zodra het selectieproces is doorlopen, zal de kandidaat een reeks functies moeten vervullen, waaronder het bereiden van voedsel volgens de behoeften van de luchtvaartmaatschappijen. Zij zullen ook de auto’s moeten leveren die het cabinepersoneel dan zal vervoeren.

Het is essentieel om te weten dat u voor uw werk een handscanner moet gebruiken of productieruimtes in goede staat moet houden. Ook zul je de auto’s die uit het vliegtuig komen schoonmaken, borden, bestek sorteren en afval scheiden.

Vaste baanaanbieding op de luchthaven van München

Het bedrijf biedt werknemers, zodra zij in dienst treden, een vast contract. Eerst zal het bij Randstad zijn en zodra er tussen de 9 en 18 maanden verstrijken, zal het afhankelijk zijn van het bedrijf Gate Gourmet.

Degenen die zich aanmelden voor deze nieuwe personeelsselectieprocessen moeten weten dat zij recht hebben op 25 dagen werk gedurende het eerste jaar. Accommodatie voor de eerste 4 maanden is tegen zeer lage kosten en de training is gratis op kosten van het bedrijf. Onder de cursussen bevinden zich cursussen Duits om aan de slag te gaan in deze taal.