Administratieve examens met 2.401 plaatsen om ambtenaar te zijn in deze Gemeenschap in 2024

Nieuws

De Junta van Andalusië heeft goedgekeurd en gepubliceerd in uw Staatscourant (BOJA) de Openbaar arbeidsaanbod (OPE) voor werken als beheerder en een carrièreambtenaar of een vast personeelslid zijn op de managementafdeling van de verschillende delegaties. In dit officiële document verschijnen dus in totaal 2.401 plaatsen, waarvan 1.800 voor vrije toegang en 601 voor interne promotie van tijdelijke ambtenaren.

De nieuwe oproep voor selectieve processen in Andalusië, die wordt toegevoegd aan de oproep die al door de SAS is aangekondigd, overweegt nieuw gecreëerde banen in de wet op de openbare dienstverlening, zoals banen die verwijzen naar het wettelijke regime of de bosbrandweerinspectie. Van het totaal aantal banen dat competitief zal zijn, zijn er 1.605 voor beroepsambtenaren en 796 voor vast personeel.

De sectoren waar meer personeel nodig is, hebben te maken met de dagelijkse leiding en organisatie, en daarom vragen ze er ook om administratief (Groep C1) en administratieve assistenten (Groep C2). Beide posities zijn niet hetzelfde en verschillen op verschillende aspecten, zoals het toegangssysteem of de vereisten. Maar er is ook behoefte aan uitbreiding van het personeelsbestand op het gebied van communicatie en technologie.

Openbare vacature in algemene administratie

In de Staatscourant van de Junta de Andalucía staat al een oproep voor een nieuwe OPE op het gebied van het algemeen bestuur op de pagina’s. Op deze manier wordt de noodzaak om het personeelsbestand van deze organisatie uit te breiden officieel, wat een competitie voor 2.401 posities zal uitschrijven. Enkele van de te vervullen vacatures zijn:

  • 260 Groep C1 Administratieve functies.
  • 100 posities voor algemeen beheerders.
  • 100 posities voor technici voor sociale integratie.
  • 80 administrateurposities voor financieel management.
  • 74 IT-posities.
  • 70 algemene administratieve functies.
  • 60 plaatsen voor voorschools onderwijs.
  • 20 vacatures voor Administratief Assistent.
  • 10 plaatsen voor advocaten.

Iedereen die geïnteresseerd is in deelname aan het selectieproces, moet de sociale netwerken van de Junta de Andalucía of de officiële pagina in de gaten houden, waar zij u informeren over de deadlines en hoe u zich kunt aanmelden voor de wedstrijden.