Salaris van 1.668 euro en geen ervaring: deze fabriek is op zoek naar operators en manipulatoren

Nieuws

Galletas Gullón zoekt werknemers om uw personeelsbestand uit te breiden met onmiddellijke indiensttreding. Daartoe heeft zij een vacature met 50 vacatures voor arbeiders, operators en manipulatoren. Ze vragen niet om eerdere ervaring of hoger onderwijs, en het is voldoende om de titel te presenteren van het voltooien van het verplicht secundair onderwijs (ESO).

De mogelijkheid om in deze fabriek in Aguilar del Campoo te werken wordt gepubliceerd door de Arbeidsvoorziening van Castilla y León. Hij salaris bedraagt ​​10,43 euro per uur. En als je er rekening mee houdt dat de werkdag vol is, 40 uur per week, komt dit neer op een salaris van 1.668 euro per maand. Het schema is roterend en er is rust in het weekend.

De te vervullen banen zijn gevarieerd, maar hebben allemaal te maken met de voedingsindustrie, een sector waartoe Galletas Gullón behoort.

Vereisten om bij Galletas Gullón te werken

In de baanaanbieding die in de Ecyl en in de Staatscourant van Castilla y León verschijnt, staan ​​een reeks vereisten dat moet worden vervuld door de mensen die dat willen Stuur uw CV naar Galletas Gullón.

De eerste is dat ze het verplicht secundair onderwijs (ESO) hebben afgerond. Het is niet noodzakelijk dat zij een hogere opleiding hebben afgerond, maar als er een verzoek komt van mensen met een universitair diploma of baccalaureaat, zullen zij dit om deze reden niet afwijzen.

In de vacature staat dat ze op zoek zijn naar ‘proactieve mensen die willen werken’, naast de vraag naar beschikbaarheid voor het uitvoeren van roterende ochtend-, middag- en nachtdiensten. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag. In de weekenden rust je uit.

Tijdelijk contract met optie op vast

Hoewel het baanaanbod van deze bekende koekjesfabriek, een maatstaf in zijn sector, aangeeft dat het contract voor bepaalde tijd is, zou het bij het einde ervan mogelijk kunnen zijn dat de verantwoordelijken voor het bedrijf de mogelijkheid tot verlenging op tafel leggen. .

En zoals eerder opgemerkt, bedraagt ​​de werkdag 40 uur per week. Het salaris wordt 10,43 euro per uur, en als ik berekeningen maak, komt dat neer op 1.668 euro per maand. In de tekst wordt niet duidelijk gemaakt of het om twaalf betalingen gaat of om een ​​buitengewone betaling.

De fabriek wijst erop dat wanneer de nieuwe werknemer in dienst treedt, hij toegang zal hebben tot een applicatie genaamd ‘De fabriek van kampioenen’, waar hij gratis training zal krijgen in vaardigheden en capaciteiten.

Hoe solliciteer je naar een baan in Gullón?

Deze vacatures bij Galletas Gullón worden op 21 december gepubliceerd in het werkgelegenheidsbulletin van Castilla y León.

Het zal nodig zijn om te controleren of aan de arbeidsvoorwaarden is voldaan om het CV te kunnen verzenden en om deel te kunnen nemen aan het selectieproces dat het bedrijf momenteel open heeft staan, waarbij het Human Resources-team de kandidaat zal moeten bellen voor een sollicitatiegesprek in geval van problemen. geselecteerd.