Salaris van 1.308 euro: de vaste vacatures van Aldi waar je in december op kunt intekenen

Nieuws

Aldi versterkt personeel voor de komende kerstdagen en zoekt 73 medewerkers om vacatures in te vullen kassier, stockagemedewerker, accountmanager of winkelmedewerkers, onder andere. In veel van deze supermarkten is geen studie of werkervaring in andere supermarkten nodig en de initiële opleiding wordt door het bedrijf verzorgd. Er zijn echter andere, meer gespecialiseerde opleidingen waarbij een universitair diploma en zelfs een middelhoog niveau van Engels vereist zijn.

Van de te vervullen vacatures zijn er 30 met een contract voor onbepaalde tijd te verkrijgen stabiele werkgelegenheid en een professionele carrière kunnen ontwikkelen binnen de voedselketen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om het CV te sturen naar functies met een tijdelijk contract, zodat het betaalbare banen zijn voor jongeren die verzoen je met je studie en verdien extra geld.

Wat betreft het salaris dat Aldi-werknemers verdienen, kan worden opgemerkt dat het basispersoneel bruto 15.705 euro per jaar verdient, plus salarisbonussen zoals periodes van vier jaar, maar dit kan oplopen tot 19.219,68 euro. Dit is al terug te zien in de salarisverhoging van 4,5% die dit jaar 2023 is doorgevoerd en nieuwe verhogingen worden verwacht zoals blijkt uit de CAO voor warenhuizen.

Vacatures bij Aldi

De vacatures aangeboden door Aldi Ze doorlopen een breed scala aan functies. En de keten, gericht op klantenservice, moet dringend personeel aannemen. Zowel jongeren als 45- of 50-plussers hebben dezelfde kansen, omdat de supermarkt ‘ageisme’ niet begrijpt.

  • Boekhoudkundig manager in Sant Cugat del Vallés, voltijds. Een universitair diploma in bedrijfskunde en management is vereist, niveau Engels C1 en 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Contract van onbepaalde duur en mogelijkheid tot telewerken.
  • Winkelmedewerker in Fuengirola, parttime 24 uur.
  • Winkelmedewerker Intxaurrondo met een werkdag van 15 uur in het weekend met een vast contract.
  • Verantwoordelijk voor regionale expansie in Las Palmas de Gran Canaria, met een fulltime directeurspositie en een minimaal Engels niveau van B2, minimaal 5 jaar waardevolle ervaring en een universitaire opleiding in Architectuur, Civiele Techniek of vergelijkbaar is vereist.
  • Plaatsvervangend winkelmanager in Marchena fulltime, per uur beschikbaar, resultaatgericht. Minimale baccalaureaatstudies.
  • Winkelimplementatiespecialist, fulltime bij Dos Hermanas. Moedertaal Spaans is vereist, evenals kennis van de basistools van het Office-pakket. Minimale ervaring van 3 jaar in commerciële taken wordt gewaardeerd.
  • Administratief met de rang van technicus in Masquefa. Voor loon- en personeelsadministratie. Ter dekking van zwangerschapsverlof. Het hebben van eerdere ervaring en een eigen auto wordt gewaardeerd.

Hoe te werken bij Aldi

Het sturen van het CV naar Aldi is een snelle procedure en binnen korte tijd wordt de sollicitatie voor de baan verzonden. Het eerste wat je moet doen is het Aldi-jobportaal openen, waar je kunt filteren op het soort contract (vast, tijdelijk, stage) of de functie.

Nadat u de vacature heeft geselecteerd die het beste bij het profiel past, klikt u op ‘Solliciteren’. Er wordt een nieuwe sectie geopend waar verschillende ruimtes verschijnen om de gegevens en een kleine vragenlijst in te vullen. Ook moet u een ‘Gestructureerd CV’ en een geschiedenis van de medewerker invullen. Vervolgens vraagt ​​u informatie over de opleiding en vaardigheden die u naar het bedrijf kunt brengen.