De SEPE publiceert permanente vacatures op scholen en niet alleen op leraren: schoonmaaksters, sportinstructeurs…

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) account in uw jobportaal ‘Ga aan de slag’ met meer dan 5.000 mogelijkheden om op scholen te werken. Ze kijken niet alleen Leraren in het basis- of voorschools onderwijs, Ze hebben ook schoonmaakpersoneel nodig, toezichthouders op buitenschoolse activiteiten, commercieel of administratief personeel voor het secretariaat. Deze aanbiedingen, met de aanmeldingsperiode geopend, zijn bij Contract voor onbepaalde tijd.

Verdeeld over alle autonome gemeenschappen, de Het salaris is afhankelijk van de school die personeel zoekt en geadverteerd op het SEPE-werkgelegenheidsportaal. Er zijn echter enkele functies zoals beroepsspecialist in arbeid met 16.000 euro, Jobtraining voor het inbrengen van inzetbaarheid met 20.000 euro of schoonmaakpersoneel, waar ze betalen vanaf 15.120 euro.

Ook in de onderwijssector is er veel vraag naar bijlesdocenten, taalspecialisten of onderwijsversterkende docenten. Wat betreft ervaring moet gezegd worden dat dit bij veel aanbiedingen niet verplicht is, maar wel waardevol is.

SEPE-vacatures om in onderwijscentra te werken

Het SEPE ‘Empléate’-portaal heeft meer dan 5.000 vacatures op scholen, in onderwijsorganisaties zoals onder meer kleuterscholen (kleuterscholen) of academies die gespecialiseerd zijn in taalonderwijs.

  • Versterkingsleraar op een school in Madrid, met een voorafgaande opleiding verzorgd door het bedrijf. Kennis van de ABN-methode voor het wiskundeonderwijs wordt gewaardeerd.
  • Administratief met verkoopfuncties om te werken op een school in Malaga. Ervaring van meer dan twee jaar in een soortgelijke functie is vereist. Fulltime van maandag tot en met vrijdag.
  • Audiovisueel coördinator voor scholen. Hoog niveau Engels, vast salaris plus variabel loon, met ervaring in teamwerk.
  • Het schoonmaakpersoneel voor verschillende scholen in Barcelona, ​​Sabadell en Terrassa, met een salaris van 14.000 euro, vereist een basisberoepstitel in huishoudelijke activiteiten en het schoonmaken van gebouwen. Eerdere ervaring is niet vereist. Voor mensen met een beperking.
  • Hoofd bedrijfsvoering voor een woonhuis in Madrid. Salaris van 1.309 euro per maand, een gemiddeld niveau van Engels is vereist.
  • Technologiedirecteur aan de universiteit. Minimale ervaring van 5 jaar, professionele carrièremogelijkheden en een universitair masterdiploma in sportdirecteur worden gewaardeerd.

Hoe u zich kunt aanmelden voor een SEPE-baanaanbieding

Om te solliciteren op een van de vacatures gepubliceerd in SEPE’s ‘Empléate’, moet u eerst deze pagina bezoeken. Eenmaal binnen worden de zoekmachines die in het bovenste gedeelte verschijnen, gebruikt om de baan te vinden die het beste past bij de opleiding en eerdere ervaring die u wilt bewijzen.

Wanneer dit is bereikt, moet u op de naam van de vacature klikken en worden de arbeidsvoorwaarden geopend. U moet op ‘Aanmelden’ klikken en het systeem zal u vragen om u te registreren met een e-mailadres en wachtwoord. Het enige dat overblijft is wachten op het telefoontje van Human Resources.