Salaris van 1.000 euro netto per dag matrassen testen: dit aanbod is reëel en zo kun je je aanmelden

Nieuws

Werken in je pyjama met een droomsalaris en in een comfortabele en ontspannen omgeving kan werkelijkheid worden. En specifiek die van jou. Je bent slechts één klik verwijderd van de mogelijkheid om fulltime te rusten (want een paar uur per dag is niet genoeg) en daarvoor betaald te krijgen. Als? Werkzaam als matrastestereen functie die ze willen vervullen vanuit het bedrijf Maxcolchon.

Deze ‘coole baan’ wordt gepubliceerd op Infojobs en de taken die je tijdens je werkdag zou moeten doen zijn heel licht: de ‘restprofessional’, zoals ze de werknemer noemen die ze zoeken, zal moeten ga liggen, lees en doe alles wat je doet op een matras om hun gevoelens te zien en deze samen met het bedrijfsteam te evalueren.

Sommige functies waarvoor ze niet meer en niet minder betalen dan 1.000 euro netto voor een dag werken. Dit is echt een droom! Daarnaast vergoeden ze de kosten van de heen- en terugreis vanaf je huis, de accommodatie (voor het geval je niet in de buurt woont) en krijg je van hen een “supercoole” Infojobs Cool Jobs Kit, zoals ze al gaven aan degene die is geselecteerd om te proberen Maxibon-ijsjes. Wat ze zeggen is een werkfantasie.

Hoe u zich kunt aanmelden als matrastester

Infojobs zal samen met een ETT (uitzendbureau) het selectieproces uitvoeren aanmelden Om toegang te krijgen tot deze vacature, hoeft u alleen maar naar hun website te gaan en op de vacature Maxcolchon-matrastester te klikken. Eenmaal binnen hoeft u alleen maar op “Aanmelden voor deze aanbieding” te klikken en u voor de aanbieding te registreren als u nog geen account heeft.

Tot nu toe zijn er 4.587 geregistreerd. En als u geïnteresseerd bent in dit soort vacatures, moet u weten dat Infojobs een sectie heeft met de naam ‘Cool Jobs’, waar ze vacatures publiceren die u zich nooit zou voorstellen: de eerder genoemde ijstester van Nestlé, concerttester bij het WiZink Center of achtbanen in PortAventura.