Oekraïne zoekt soldaten die Spaans spreken zonder militaire ervaring: salaris van 3.000 euro per maand

Nieuws

De Legioen van de Internationale Territoriumverdediging door hem gecreëerd De regering van Vladimir Zelenski probeert soldaten te rekruteren om aan het front te vechten. De oorlog tussen Oekraïne en Rusland gaat in de loop van de tijd voort en de Oekraïense regering vraagt ​​om soldaten aan het front op te nemen met als enige vereiste dat ze Spaans spreken. Hij salaris bedraagt ​​3.000 euro per maand in het geval dat je deelneemt aan een gevecht en 1.100 euro als je je in gevaarlijk gebied bevindt. Bij overlijden krijgt de familie 367.000 euro.

De oorlog in Oekraïne omvat in totaal meer dan 650 dagen strijd en laat een ongekende humanitaire en logistieke ramp achter, zoals de professionals die daar hebben gewerkt zich herinneren. Dit is het geval van oorlogscorrespondenten. Nu is het leger op zoek naar iedereen die zich bij het Oekraïense Legioen wil aansluiten, en vestigt daarmee de aandacht op de militaire ervaring Het is geen dwingende eis, maar een beoordeelbare eis.

Vereisten voor toegang tot het Oekraïense legioen

Het nieuwe korps strijders dat op zoek is naar Spaanstalige vrijwilligers moet aan een aantal eisen voldoen voordat ze de aanvraag kunnen indienen.

  • Tussen 18 en 60 jaar oud zijn.
  • Geen strafblad hebben.
  • Geen chronische ziekten hebben, dus er zal een medisch onderzoek worden uitgevoerd voordat u met het werk begint.
  • Om in goede fysieke conditie te zijn.
  • Oekraïne legaal binnen kunnen komen. De reis is de verantwoordelijkheid van de kandidaten voor deze functie.
  • Militaire ervaring. Het is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Er wordt rekening mee gehouden dat u een baan heeft gehad als politieagent, brandweerman, enz.
  • Hoewel het niet vereist is dat je eerder aan een gevecht hebt deelgenomen, wordt er wel rekening mee gehouden en positief gewaardeerd.

Hoe u zich kunt aanmelden om bij het Oekraïense leger te werken

Om lid te kunnen worden van het Oekraïense militaire korps moet u naar de website van het Oekraïense Legioen gaan. Het eerste dat je, eenmaal binnen, moet doen is naar beneden gaan naar de ‘4 stappen om de aanvraag in te dienen‘, waar u een formulier moet downloaden en invullen.

Voordat u het verzendt, moet u uw paspoort en documenten scannen waaruit blijkt dat u militaire of relevante ervaring heeft. Dit alles wordt vervolgens verzonden naar het e-mailadres onderaan de webpagina.

Zodra zij de sollicitatie hebben ontvangen, kunnen zij contact opnemen met de kandidaten om hen op te roepen voor de selectieprocedure. De arbeidsovereenkomst heeft een looptijd van 3 jaar, maar kan eventueel verlengd worden. Het levert niets op en de arbeider kan het beëindigen zolang hij niet in gevecht is.

Salaris van het Internationale Legioen van Oekraïne

Soldaten van het Internationale Oekraïense Legioen hebben een salaris consistent zijn met de functies die zij vervullen. De betaling is in de officiële munteenheid van het land, maar als je het omrekent naar euro’s, kan je er zeker van zijn dat het 550 euro per maand is voor het achter de lijn staan, 1.100 euro voor het zijn in de gevarenzone en 3.000 euro per maand als je wordt ingezet in de strijd. .

Als u gewond raakt, is de behandeling gratis en wordt er een arbeidsongeschiktheidspensioen uitbetaald. Het geld zal afhangen van de opgelopen verwondingen. Als iemand in een gevecht omkomt, betaalt Oekraïne 367.000 euro aan de nabestaanden.