De vaste jobaanbieding bij Carrefour die je niet mag missen: salaris van 1.300 euro

Nieuws

Carrefour werft mensen aan midden in de kerstcampagne en lanceert 112 vacatures voor kassiers, stockiers, magazijnmedewerkers of managers waarnaar zij vóór begin 2024 het CV moeten sturen. De Franse keten kenmerkt zich door het bieden van zeer goede arbeidsomstandigheden aan haar medewerkers, met salarisontwikkeling en uitbetaling van bonussen zoals leeftijd of kwaliteit.

Het salaris dat je in rekening brengt voor het werken bij Carrefour is afhankelijk van verschillende factoren. In 2023 wachten op de herwaardering van het salarisverdient een werknemer met minder dan een jaar anciënniteit 14.880 euro per jaar (1.062,89 euro per maand). Na een jaar stijgt het naar 15.326,94 euro (1.094,78 euro per maand). Voor functies als coördinator of technicus stijgt het salaris naar 1.300 euro.

Carrefour betaal er twee extra, naast bonussen zoals anciënniteit of bonussen die bekend staan ​​als functieaanvullingen. Hiervan wordt de extra nacht overwogen. Dit alles is vastgelegd in de Carrefour CAO die in de BOE is gepubliceerd. Het is niet de enige supermarkt die momenteel zijn personeelsbestand wil uitbreiden. Ook Mercadona heeft werknemers nodig, net als Aldi.

Vacatures met een contract van onbepaalde duur bij Carrefour

Voor werken bij Carrefour zijn er 112 vacatures open. Van hen hebben er 38 een vast contract, 53 zijn tijdelijk, 11 zijn vast en discontinu en 9 hebben een ander soort dienstverband, zoals scholing of vervanging. Madrid is met 28 aanbiedingen de Gemeenschap waar de Franse keten de meeste werknemers nodig heeft.

  • Winkelmanager in León, ervaring van minimaal 1 jaar in de functie is vereist: voltijds. Het is essentieel om tijd beschikbaar te hebben.
  • Slager in A Coruña, één jaar ervaring wordt gewaardeerd, tijdelijk contract met optie op vast. 8% korting op Carrefour-producten.
  • Kassieraanvulling in Vitoria Gasteiz zonder studies of eerdere ervaring. Gratis training aangeboden door het bedrijf voor professionele groei.
  • Verkoper met klantenservice in Terrassa, zonder studies of eerdere ervaring. Full time.
  • Assistent verse producten voor de slagerijafdeling in La Palma del Condado.
  • Stocker ’s nachts in Bilbao. Zonder studie en fulltime.
  • Stocker voor het assortiment verse producten in Ametlla del Vallés, eerdere ervaring van minimaal 1 jaar wordt gewaardeerd.

Hoe u uw CV naar Carrefour kunt sturen en een baan kunt krijgen

Al deze vacatures waarmee stuur je CV naar Carrefour Ze zijn beschikbaar op hun jobportaal, maar je moet je wel registreren. Deze zijn te vinden in Infojobs en zullen gefilterd moeten worden door ‘Carrefour’ in de zoekbalk te zetten.

Wanneer de vacante posities worden weergegeven, moet u de functie selecteren die past bij de functie waarop u wilt solliciteren. Als je erop klikt, worden de arbeidsvoorwaarden geopend en als je degene hebt gevonden waarin je geïnteresseerd bent, klik je op ‘Meld je aan voor deze aanbieding’.

Door de persoonlijke gegevens in te vullen, kunt u de motivatiebrief sturen naar het bedrijf dat kan bellen wanneer de sollicitatiegesprekken beginnen.