McDonald's motiveert duizenden werknemers met een privéconcert van Dua Lipa en The Killers

Nieuws

McDonald's Het is een van de multinationals die de meeste banen ter wereld genereert. Alleen in Spanje, en volgens de eigen berekeningen van het bedrijf, Het heeft meer dan 20.000 werknemers en plaatst voortdurend vacatures. “Ze zijn de belangrijkste troef van het bedrijf”, zeggen ze in de hamburgerketen, die zijn jaarlijkse conventie voor het eerst buiten de Verenigde Staten heeft verplaatst om meer dan 14.000 werknemers, leidinggevenden en franchisenemers in Barcelona samen te brengen. tussen 8 en 11 april.

Gedurende deze dagen zijn de straten van Barcelona overgenomen door duizenden McDonald's-medewerkers, die naast het deelnemen aan bijeenkomsten een groot deel van de activiteiten hebben gewijd aan genieten en verrassen. Diners in Michelin-sterrenrestaurants, luxe hotels en een grote afsluiting gepland op 11 aprilmet een privéconcert in het Palau Sant Jordi, door Dua Lipa en The Killers.

McDonald's doet er alles aan om zijn werknemers te motiveren

De Amerikaanse hamburgerketen houdt sinds 1965 elke twee jaar een mondiale bijeenkomst, in een stad in Noord-Amerika. Maar zoals aangekondigd in september 2022 besloot het dat deze dit jaar in Barcelona zou plaatsvinden, waardoor de conventie naar buiten werd verplaatst. de eerste keer.

Duizenden werknemers, leveranciers en franchisenemers nemen deel aan bijeenkomsten op de locatie Gran de Fira de Barcelona en zijn te zien op de straten gekleed in kleding met het McDonald's-logozelfs sneakers en vlaggen van de verschillende landen waartoe ze behoren.

Lidmaatschap en team

Naast het feit dat de McDonald's-bijeenkomst bedoeld is om over werk te praten en belangrijke bijeenkomsten voor de zaken van de multinational te plannen en te houden, wordt deze ook voorgesteld als een stimulans voor uw werknemers. Degenen die directe medewerkers van de hamburgerketen zijn, zijn naar Spanje afgereisd, waarbij alle kosten zijn betaald: maaltijden, hotels en transfers.

Maar ook de mogelijkheid om op één plek samen te komen medewerkers uit verschillende landen over de hele wereld, het dragen van bedrijfsbadges en het delen van verschillende activiteiten als groep, genereert een gevoel van verbondenheid met het bedrijf, zoiets als 'het t-shirt aantrekken'. Dit maakt werknemers trots, waardeert waar ze werken en wordt een positieve ambassadeur voor het imago van het bedrijf.

Een gouden afsluiting: privéconcert van Dua Lipa en The Killers

McDonald's heeft zijn medewerkers weinig details gegeven over de verrassingen die voor de conventie zijn voorbereid, maar de meest verwachte is ongetwijfeld het privéconcert van Dua Lipa en de moordenaarsaanstaande donderdag 11 april, waar iedereen achter gesloten deuren van kan genieten in het Palau Sant Jordi in Montjuïc.

Volgens El Periódico uit Catalonië zal het evenement om 17.00 uur plaatsvinden in de grote zaal van de Olympische Ring. De groep The Killers zal als eerste het podium betreden, later gevolgd door de Britse zangeres Dua Lipa.