In deze bars en restaurants zijn dringend obers nodig: salaris vanaf 1.500 euro

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) publiceren in ‘werk krijgen‘ nieuw vacatures voor obers. Bars en restaurants in heel Spanje zijn op zoek naar personeel met spoedopname en Ze vragen niet om eerdere ervaringen hoewel talenkennis in de meest toeristische gebieden, een goede omgang met het dienblad en aandacht voor bestellingen en een optimale behandeling met de klant gewaardeerd zullen worden.

Er blijft minder over voor een nieuw hoogseizoen in de horeca dat met Pasen duizenden toeristen naar Spanje zal trekken. Daarom zal het nodig zijn om obers en personeel in tapas- en eetgelegenheden in te huren. Zoals blijkt uit de werkloosheidsgegevens voor de maand januari, is het aantal vaste contracten in het algemeen toegenomen. En voor deze baan zal het niet minder zijn.

Hij Het salaris dat in deze vacatures voorkomt ligt rond de 1.500 euro, maar het kan toenemen als er meer functies moeten worden uitgevoerd, zoals werk in de keuken, of als er bonussen worden uitbetaald. Een voorbeeld hiervan komt voor in een functie als ober in Baskenland, waar ze 21.000 euro betalen (1.750 euro per maand).

Vacature als kelner met een contract van onbepaalde duur

Op het SEPE ‘Empléate’ portaal zijn er 227 vacatures die dringend vervuld moeten worden als ober in verschillende bars en restaurants in het land. Deze hebben vanaf dag één een vast contract, waardoor nieuwe medewerkers enige baanstabiliteit krijgen.

  • 6 obers in Alicante in La Barraca de Campoamor, zonder hogere opleiding, meer dan zes maanden ervaring wordt gewaardeerd, Iers taalniveau B1 is vereist. Voltijds salaris van 22.000 euro.
  • Ober in Teruel, zonder studie, voor Asoko. Met eerdere ervaring van meer dan 6 maanden.
  • 3 obers bij Fogar do Santiso in A Coruña. Een rijbewijs en eigen auto zijn vereist, bij beschikbaarheid en om in het weekend te werken. Er wordt een taalkennistest afgenomen.
  • 20 obers om in Malaga te werken, zonder studie en 2 jaar eerdere ervaring, worden gewaardeerd.
  • Ober in Madrid voor een ecologisch restaurant in Alcobendas. Als u in het noordelijke deel van Madrid woont en uw woonplaats verder weg ligt, zijn een rijbewijs en een eigen voertuig vereist. Van maandag tot zaterdag.
  • Kelner voor Carballo, wisselende ochtend- en middagdiensten, met één weekend vrij per maand, eerdere ervaring in een cafetaria en klantenservice. Beschikbaarheid van tijd. Meer dan 6 maanden eerdere ervaring wordt gewaardeerd.
  • 3 obers voor Only You in Murcia, fulltime, ervaring als ober, gemiddeld niveau Engels. Zonder hoger onderwijs.