Het land in Europa dat Spanjaarden zonder ervaring zoekt om te werken: salaris van 3.000 euro

Nieuws

Ierland is een van de favoriete bestemmingen voor Spanjaarden die op zoek zijn werken in het buitenland. Hij het op één na rijkste land van de eurozone behoeften Leraren in het kleuteronderwijs voor kinderdagverblijven, zowel in steden als Dublin als in andere provincies. Het contract is van onbepaalde duur en, zoals de advertentie uitlegt, Ze vragen niet om eerdere ervaringen.

In dit selectieproces staan ​​momenteel 210 vacatures open, waarvan het cv nu kan worden verzonden naar het bedrijf Park Academy Kinderopvang, dat de vacature publiceert.

Vereisten om als leraar in Ierland te werken

De vereisten om als leraar in Ierland te werken omvatten het hebben van een basiskennis van het Engels het onderhouden van basisgesprekken (een niveau dat het mogelijk maakt een basisgesprek te voeren, zowel met collega’s als met kinderen en hun families), en het bezitten van de Technicus van de hogere graad van opleidingscyclus in het onderwijs voor jonge kinderen of het diploma van lesgeven gespecialiseerd op dit gebied. Ook sollicitaties van mensen met een specialiteit in het basisonderwijs worden in aanmerking genomen.

Een leraar voor- en vroegschoolse educatie speelt met haar leerlingen | canvas

Hoe solliciteer je naar een baan in Ierland als leraar?

Vacatures voor leraren in de vroege kinderjaren in Ierland zijn te vinden op Infojobs, waar ze moeten worden gefilterd op de naam van het bedrijf of de categorie ‘Onderwijs en training’. Nadat u het gewenste aanbod heeft geselecteerd, kunt u het aantal vacatures controleren en doorgaan met registreren.

Gebruikers die bij Infojobs zijn geregistreerd, kunnen dit eenvoudig doen met hun gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt ook solliciteren via het gespecialiseerde HR-bedrijf Educcators, door een e-mail te sturen naar info@educcators.com met een begeleidende brief in het Engels. De oprichting zal plaatsvinden vanaf juni, dus de oprichting om als kinderleraar aan de slag te gaan is onmiddellijk.

Wat Ierland nieuwe leraren biedt

Eenmaal aangenomen ontvangen leraren in de vroege kinderjaren en het basisonderwijs in Ierland een jaarsalaris van € 31.200 euro per jaar, wat neerkomt op ongeveer 2.600 euro per maandmet de mogelijkheid om te verhogen dankzij bonussen zoals 500 euro voor de aanbeveler en 250 euro voor de kandidaat.

Bovendien zullen ze genieten van voordelen zoals toegang tot een ziektekostenverzekering met korting, meer dan 30 vakantiedagen per jaar en gratis trainingen om vertrouwd te raken met lokale lesmethoden. Het bedrijf organiseert ook evenementen zoals de “Love your team week” om het goede werk van het team te erkennen, samen met cadeaus op lokale feestdagen en verjaardagen.