Gratis werk en huis in deze stad in Spanje: hoe je het kunt krijgen

Nieuws

Hontanareen stad in het hart van Spanje, biedt een kans die moeilijk te zien is te midden van de moeilijkheden waarmee het land wordt geconfronteerd op het gebied van werkgelegenheid en huisvesting, vooral voor Jongeren die op zoek zijn naar onafhankelijkheid. Hoge huurkosten en stagnerende lonen hebben velen ertoe gebracht terug te keren naar het ouderlijk huis of woningen te delen in grote steden.

Echter, dit vacature in deze Castiliaanse stad La Mancha, in Toledobreekt met dat patroon door niet alleen werkgelegenheid te bieden, maar ook de mogelijkheid daartoe een eigen bedrijf hebben zonder de last van dure huur en extra kosten. Een aantrekkelijke applicatie voor mensen die op zoek zijn naar een verandering in hun werk- en levensvooruitzichten in een klein stadje 150 inwoners.

Gratis huis en bedrijf klaar om te starten, waarbij de kosten gehalveerd worden

Bij deze kans op werk zonder het land te verlaten, zou je dat alleen maar moeten doen beheer de enige bar in de stad, dat al maanden zonder eigenaar zit. Deze plek was vroeger het ontmoetingspunt voor buren, vooral de seniorengemeenschap, en bood een ruimte om te eten, spelen en socialiseren, bijna als een buurthuis. Het vervult onder andere functies die als fundamenteel worden beschouwd, zoals thuisbezorging van eten voor mensen met beperkte mobiliteit.

Het voorstel biedt niet alleen de mogelijkheid tot verkrijgen woonplaats Dus vrij, maar de bar is al volledig ingericht en gerenoveerd, waardoor wordt voldaan aan de behoefte aan extra investeringen van de geïnteresseerde partij. In wezen bent u op zoek naar een persoon met de vaardigheden en passie die nodig zijn om dit bedrijf, dat het hart van de lokale gemeenschap vormt, succesvol te leiden.

Om dit voorstel nog aantrekkelijker te maken, zet de gemeenteraad van Hontanar zich in om de nieuwe ondernemer te steunen. die 50% van de kosten in verband met de exploitatie van de bar dekt. Dit omvat fundamentele aspecten zoals elektriciteit, water en verwarming. Dit gemeentelijke initiatief heeft niet alleen tot doel het bedrijf nieuw leven in te blazen, maar ook de economische groei te bevorderen en het sociale weefsel van de gemeenschap te versterken.

Vereisten om te genieten van een gratis huis en een baan

Voor geïnteresseerden moet aan bepaalde eisen worden voldaan. Het is noodzakelijk om geregistreerd te zijn als zelfstandige of ervaring te hebben met het werken onder deze modaliteit. Ook de mogelijkheid om een ​​dagmenu aan te bieden tegen betaalbare prijzen wordt gewaardeerd.

Op een meer persoonlijke noot verdient het de voorkeur dat de toekomstige eigenaar een partner en kinderen heeft, wat hun integratie in de Toledo-gemeenschap zal vergemakkelijken. Geïnteresseerden in deze vacature kunnen dat Neem contact op met de gemeenteraad van Hontanar via e-mailadres of telefoonnummer (925 410 200) op de officiële website van het gemeentehuis.