Gratis huisvesting, salaris van 1.900 euro en 3 bijbetalingen: ze zoeken buschauffeurs zonder ervaring

Nieuws

De Busbedrijf Teisaeen pionier op het gebied van efficiënt rijden, heeft een interessant artikel gepubliceerd vacature voor het inhuren van 10 chauffeurs die betrekking hebben op schoolvervoerlijnen, intercitylijnen, discretionaire diensten en taxi's voor aangepast vervoer. De banen bevinden zich in Girona en presenteren ze als een stimulans gratis accommodatie voor 3 maanden. Ervaring is niet noodzakelijk, maar wel wenselijk. Een busrijbewijs en rijbewijs D zijn een essentiële vereiste. Uiteraard vermeldt het aanbod niet of het contract voor onbepaalde tijd of tijdelijk is.

Deze vacature wordt gepubliceerd door de Andalusische Arbeidsdienst (SAE), en het is hetzelfde bedrijf dat de arbeidsomstandigheden uitlegt in een document dat kan worden gedownload. Daar blijkt dat de Salaris ligt tussen de 1.400 en 1.900 bruto euro per maand, en dat heeft 3 extra betalingen. Er zijn ook voordelen voor directe familieleden en een gratis jaarlijkse medische controle.

Het hebben van gratis accommodatie, al is het maar voor de eerste drie maanden, is een van de belangrijkste attracties van deze vacature om met spoed 10 chauffeurs aan te nemen en op te nemen. Deze hebben de toewijding van Teisa aan “professionele ontwikkeling en groei binnen het bedrijf.”

Vereisten om te werken als buschauffeur

Teisa stelt een reeks op eisen waaraan moet worden voldaan al die kandidaten die als chauffeur aan de slag willen. Velen zijn vereist en andere, zoals eerdere ervaring, zijn wenselijk.

  • Rijbewijs D (vereist) en geldig en actueel busrijbewijs.
  • CAP-reizigers.
  • Digitale tachograafkaart.
  • Voor degenen die verantwoordelijk zijn voor het schoolvervoer: zij zullen het negatieve certificaat van seksuele misdrijven moeten overleggen.
  • D+E-kaart, die niet verplicht is, maar wel punten oplevert.
  • Bij voorkeur ervaring als buschauffeur.
  • Communicatieve vaardigheden en het vermogen om op een professionele en vriendelijke manier met passagiers om te gaan.
  • Klantgerichte houding.
  • Beschikbaarheid om in variabele schema's te werken, inclusief weekends en feestdagen.

Functies die tijdens de werkdag moeten worden uitgevoerd

Een Teisa-buschauffeur zal dat wel moeten doen diensten uitvoeren op meerdere lijnen, waaronder bijvoorbeeld stedelijke of aangepast vervoer. Je moet de verkeersregels respecteren en reizigers een gevoel van veiligheid geven. Zorg voor het onderhoud van het voertuig, beheers de emoties van lawaai en dampen en bespaar op het brandstofverbruik.

Verzamel tarieven van klanten en geef tickets uit wanneer dat nodig is. Informeer de verantwoordelijke persoon als er zich een incident voordoet binnen de dienst, zorg voor noodgevallen en zorg voor responscapaciteit. Maar je zult ook efficiënt moeten reageren op klantvragen over uren, tarieven en dienstverlening.

Wees punctueel in het naleven van vertrek- en aankomstdagen en maak afspraken.

Hoe solliciteer je naar een chauffeursbaan met gratis accommodatie?

Om te solliciteren op een van de vacatures met gratis accommodatie voor de eerste drie maanden, moet je naar de website van SAE gaan en 'buschauffeur' in de zoekbalk zetten. De vacature wordt geopend en waar 'Meer informatie over de advertentie' verschijnt, kunt u het PDF-document downloaden van het transportbedrijf.

Zodra is geverifieerd dat aan alle vereisten is voldaan, moet u het CV naar het adres seleccio@teisa-bus-com sturen. Het is niet de enige optie om als buschauffeur aan de slag te gaan, want Alsa neemt ook personeel aan.