Gratis Cambridge-training waarmee u uw CV kunt verbeteren en een baan kunt vinden: 100% online

Nieuws

De Universiteit van Cambridge presenteert interessante activiteiten voor verbeter Engelsnu dus gratis en online. Deze universiteit heeft internationaal prestige erkend vanwege haar certificaten, die een geweldige optie zijn om in je cv op te nemen. Op deze manier worden punten verdiend voor vacatures waarvoor kennis van de taal van Shakespeare vereist is. Op dit moment biedt het platform een ​​grote verscheidenheid aan activiteiten waarmee u Engels kunt leren zonder uw huis te verlaten.

Wat wordt aanbevolen is een niveau B2 voor onderwijsbanen of in bedrijven met internationale uitstraling. Maar het is altijd raadzaam om iets meer bij te dragen en C1 en C2, praktisch native, zullen de deuren openen naar veel vacatures. Niet alles is de mate waarin de universele taal beheerst wordt, zowel gesproken als geschreven. Bedrijven gaan er rekening mee houden waar die certificering vandaan komt.

In dit geval heeft de Universiteit van Cambridge veel punten in haar voordeel. Je diploma wordt erkend door officiële instanties en bij veel competities kan dat ook toe te voegen als verdienste in het wedstrijdgedeelte. Het is niet de enige. Het ministerie van Onderwijs tekent ook in voor gratis trainingen en lanceert 'That's English' voor degenen die in hun eigen tempo Engels willen leren.

De gratis cursus Cambridge Engels om thuis te volgen

Een van de voordelen van deze gratis activiteiten van de Universiteit van Cambridge is dat ze online kunnen worden gedaan. Ik ben verdeeld in lezen, schrijven, luisteren (audio) en mondelinge expressie. Maar het richt zich ook op fundamentele aspecten als de Engelse grammatica, woordenschat en uitspraak.

Bij het selecteren van de klasse moet u het niveau aangeven waarvoor u zich wilt inschrijven, van A1 tot C2. In elk van hen (A1, A2, B1, B2, C1, C2) zullen er activiteiten zijn die interactief kunnen worden uitgevoerd en die geleidelijk in moeilijkheidsgraad zullen toenemen.

Een van de voordelen van deze cursus, die veel van de cursussen die vandaag de dag worden aangeboden niet hebben, is dat je hiermee de tijd kunt aanpassen die eraan wordt besteed. Indien de leerling niet langer dan 5 minuten kan doorbrengen, zal hij dit moeten aangeven totdat hij een limiet van 10 minuten of meer bereikt.

Hoe u de gratis online Cambridge-cursus volgt

Om te beginnen moet u naar de website van de Engelse universiteit gaan en er verschijnt een sectie met de naam 'English Language Assessment'. Daar kun je de vaardigheid selecteren waaraan je wilt werken (Skill), het niveau waarmee je begint (Level) en de tijd die je eraan kunt besteden (Time). Hieronder verschijnen de voorgestelde activiteiten volgens het profiel van de student.

Eenmaal geselecteerd, verschijnen de uit te voeren activiteiten en worden deze op een interactieve manier gepresenteerd. Naast het niveau wordt er ook rekening gehouden met de tijd die nodig is om ze te voltooien.