Digi is dringend op zoek naar 400 arbeidskrachten: contract van onbepaalde duur en "competitief salaris"

Nieuws

Digihet bekende telecommunicatie-exploitant behoren tot de multinational Digi-communicatieopent de aanvraagperiode om te kiezen voor een van de 400 vacatures. Dit zijn posities met Contract voor onbepaalde tijd en, zoals het aanbod aangeeft, een “competitief salaris” naast de uitbetaling van bonussen die in het geval van verkopers “zonder plafond” zijn en gemiddeld 6.000 euro kunnen bedragen.

Een aantrekkelijke kans om deel uit te maken van de staf van dit wereldwijd geconsolideerde bedrijf. Er is dringend behoefte aan arbeidskrachten in de regio's infrastructuur, commercieel en software. Iets normaals, aangezien het bedrijf gespecialiseerd is in communicatie, waar de technologiesector flink aan gewicht wint.

Andere functies liggen op het gebied van human resources, juridische zaken, expansie, callcenter of administratie en boekhouding. Dit zijn niet de enige vacatures die tegenwoordig openstaan ​​voor verkoopfuncties. Mapfre is dringend op zoek naar arbeidskrachten.

Vacatures met contract voor onbepaalde tijd bij Digi

De vacatures zijn verspreid over verschillende afdelingen en vandaag kun je op hun 'Werken bij ons'-pagina al enkele actieve vacatures zien. Deze macro-jobaanbieding heeft echter meer dan 90 posities binnen de commerciële sector, waarvan 150 voor promotors. Wat de meer technische profielen betreft, openen zich de mogelijkheden voor installatie en software met 95 posities.

Er zijn 85 vacatures voor de afdeling Infra, waarvan 45 voor fusies. Binnen de arbeidsvoorwaarden is er sprake van een duidelijk commitment van de telecomgigant, voor een dienstverband met een contract voor onbepaalde tijd.

Ze betalen een reeks van bonussen zoals transport of benzine, evenals prikkels voor onbeperkte verkoop (gemiddeld is dit 6.000 euro) naast mobiele telefonie en zorgverzekering. Voedsel wordt ook gesubsidieerd door de bezorging van restaurantkaartjes.

Vacatures met open sollicitatieperiode

Voor werk bij digi U moet hun webportaal openen en zoeken naar 'Werken met ons'. Alle vacatures verschijnen daar. Onder hen voor technici, ingenieurs of straatverkopers. Voor deze laatste functie geldt een salaris van 16.500 euro met 'no plafond'-aanmoedigingspremies.

  • Datacentertechnicus in Granada, met minimaal 3 jaar ervaring en een basisniveau Engels waarmee u zowel gesproken als telefoongesprekken kunt voeren. Kennis van Office.
  • GPON Ingenieur in Madrid, met interne promotiemogelijkheden binnen het bedrijf. Er wordt rekening gehouden met kennis van toegangsnetwerken en apparatuur.
  • Straatverkoop in Almería, er is geen eerdere ervaring of studies nodig, goede commerciële en kantoorvaardigheden zijn vereist op gebruikersniveau.
  • Standpromotor in Cantabrië. Het hebben van eerdere ervaring als promotor of verkoper is een voordeel. Computer op gebruikersniveau, klantgerichtheid en goede openingstijden van maandag tot en met zondag. Salaris van 16.154 euro plus commissiepakket.
  • Administratief voor de afdeling Human Resources, met een hoog niveau van Excel, ervaring van minimaal 2 jaar in databasebeheer in Excel.
  • FTTH-bewaker in Álava. Met ervaring in netwerken en externe installaties, onmiddellijke indiensttreding, werktijden van maandag tot en met vrijdag.

Hoe u uw CV naar Digi kunt sturen

Als je een baan bij Digi wilt krijgen, moet je naar de website van het bedrijf gaan en naar de sectie 'Werken bij ons' zoeken. Eenmaal daar kunt u op zoek gaan naar de vacature die het beste bij uw cv past. Zodra deze is gevonden, klikt u op 'Solliciteren'.

Er wordt u gevraagd de velden voor naam, achternaam, e-mailadres en telefoonnummer in te vullen, vervolgens uw CV bij te voegen en op 'Solliciteer' te klikken.