De SEPE publiceert vijf gratis cursussen waarmee je aan een baan kunt komen met een salaris van 2.500 euro

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE), via zijn platform Ga voor Digital Plus van Fundae (Staatsstichting voor arbeidsopleiding), heeft nieuwe gratis cursussen om een ​​baan als programmeur of computerwetenschapper te krijgen. Ze zijn gericht op werknemers en werklozen en stellen u in staat uw cv te verbeteren verdien een salaris van maximaal 2.500 euro per maand.

Aan het einde van deze gratis training, die doorgaans niet langer duurt dan vijf uur en online wordt gegeven, ontvangen studenten een certificaat dat nieuwe vaardigheden certificeert gericht op de arbeidsmarkt. A programmeur in Spanje Hij rekent zo’n 2.500 euro volgens gespecialiseerde portals als Talent en Glassdoor. Geïnteresseerden in deze onderwerpen kunnen cursussen Java, Python of SQL volgen, allemaal gericht op het zoeken naar werk. Om u aan te melden hoeft u geen voorkennis of ervaring aan te tonen.

Gratis SEPE-cursussen om een ​​baan met hoge salarissen te krijgen

SEPE en Digitalízate Plus bieden cursussen aan gratis training om professionele vaardigheden te verbeteren in de programmeersector. Het is niet nodig om eerdere ervaring te hebben en het is mogelijk om ze in korte tijd te doen. Sommige duren minder dan vijf uur. Aan de andere kant zijn er meer mogelijkheden aangezien deze organisatie, afhankelijk van het Ministerie van Arbeid en Sociale Economie, een zeer uitgebreide opleidingscatalogus heeft.

Inleiding tot Java

Deze cursus heeft een eerste contact met de programmeertaal Java. Het duurt twee uur en om toegang te krijgen is geen voorkennis vereist en het zal voldoende zijn om een ​​basisniveau in computergebruik te bewijzen. Het wordt georganiseerd door de Accenture Foundation.

AWS-gegevenspijplijn

Dit systeem dient voor de verwerking en analyse van gegevens tussen verschillende computer- en opslagdiensten. AWS. Hoewel ze geen hoog niveau van computervaardigheden vereisen, zal het Engels beheerst moeten worden omdat de cursus in die taal wordt gegeven. Het duurt minder dan een uur.

Functies in de cloud

In minder dan een uur zullen degenen die geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van deze trainingsactiviteit dit kunnen leren hoe u met de Cloud kunt werken. Ze leren wat infrastructuur als code (IaC) is, en ze leren over het DevOps-model met nieuwe codes. Basisniveau, duur minder dan een uur.

HCIA – 5G V2.0-cursus

Het wordt online gegeven en duurt 8 uur. Om toegang te krijgen, moet u beschikken over een gemiddeld niveau in computerwetenschappen. De inhoud gaat over alle apps in de 5G-industrie. Het heeft een uitnodigingscode die Z59Dnc is.

Inleiding tot Amazon Elastic Compute Cloud (Amazon EC2)

Webservice met veilige en aanpasbare rekencapaciteit in de cloud. Het beschrijft de dienst en dient om te demonstreren hoe een Amazon EC2-instantie. Er is geen beginniveau vereist en het wordt in minder dan 1 uur in het Engels gegeven.

Hoe u zich kunt aanmelden voor een gratis Digitalízate Plus-cursus

Om een ​​van de cursussen aan te vragen die door de staatsdienst voor arbeidsvoorziening via Digitalízate Plus worden aangeboden, moet u naar de pagina van dit trainingsplatform gaan waar u de zoekmachine kunt gebruiken om een ​​groep en sector te selecteren.

Het geeft de mogelijkheid om zich te registreren voor zelfstandigen, werklozen, werknemers, ambtenaren, werklozen of degenen die zijn ondergedompeld in ERTE of ERE. Aan de andere kant zijn de professionele sectoren waarin een professioneel certificaat kan worden behaald fysieke en sportieve activiteiten, administratie en management, landbouw en veeteelt, en marketinghandel. Het is in dit laatste waar de gratis training voor programmeurs.