De SEPE publiceert een vaste baan voor mensen met een beperking: salaris van 40.000 euro

Nieuws

Hij Staatsopenbare dienst voor arbeidsvoorziening (SEPE) Via haar portaal ‘Empléate’ sluit zij zich aan bij de arbeidsinclusie en ter gelegenheid van de Internationale dag van mensen met een handicap, publiceert voor deze groep ruim 650 vacatures, waarvan 441 met een vast contract. Er zijn posities voor kassamedewerkers, bezorgers, teleoperators, communicatie- of verkooptechnici, onder vele anderen. De oprichting vindt onmiddellijk plaats, aangezien het met de komst van Kerstmis en de stijging van de productiviteit dringend is om het personeelsbestand uit te breiden.

Om voor een van deze opleidingen in aanmerking te komen, moet u een diploma bewijzen 33% invaliditeit of hoger. Hoewel de arbeidsomstandigheden veranderen afhankelijk van wie personeel wil inhuren, bestaat er een salarisverschil tussen werknemers. 20.000 en 40.000 euro voor een verkooppositie die ook incentivebetalingen omvat. De geselecteerde vacatures hebben een contract van onbepaalde duur, maar er zijn ook tijdelijke contracten die het bedrijf kan verlengen als de overeengekomen termijn afloopt.

Aanbiedingen voor een vast dienstverband van de staatsdienst voor arbeidsvoorziening voor mensen met een handicap

De arbeidsinclusie van mensen met een of andere vorm van functionele of zintuiglijke handicap is een realiteit. Bedrijven en instellingen zoals Rijksdienst voor arbeidsvoorziening Ze hebben laten zien dat ze zich inzetten voor het wegwerken van verschillen en het toegankelijk maken van werkgelegenheid voor alle burgers. Een aantal vacatures met een contract voor onbepaalde tijd voor deze groep zijn:

  • 2 drone-operators in Pontevedra, met ervaring van 2 jaar of meer en middelbare schoolstudies. 24.000 euro salaris.
  • 34 telecommunicatietechnici op Tenerife, 2 jaar ervaring en rijbewijs vereist. Gratis training aangeboden door het bedrijf.
  • Verpleegster in Velilla de San Antonio, met universitair diploma. Je hebt een rijbewijs en een eigen auto nodig.
  • Administratief voor de luchthaven van Barcelona, ​​met ervaring van meer dan 6 maanden, gemiddeld niveau Engels en salaris van 15.570 euro.
  • Productmanager Techniek & Meubilair. Ruim vijf jaar ervaring, 35.000 euro per jaar. Afgestudeerd in Bedrijfsmanagement en Administratie.
  • Assistent administratieve en reparatietaken in Badajoz. Meer dan 6 maanden ervaring. Zonder studies. 7.500 euro per jaar.
  • JAVA-ontwikkelaar in Vizcaya. Salaris 25.000 euro, met universitaire studies.
  • Gewone ondersteuner in een werkplaats in Murcia. Salaris van 16.305 euro.

Hoe u zich kunt aanmelden voor SEPE-vacatures

Mensen met een beperking die aan de eisen voldoen en via de vacatures van SEPE willen solliciteren naar een baan met een vast contract, kunnen dit doen door naar het banenportaal ‘Empléate’ te gaan.

Op de pagina moet u eerst de filters gebruiken. U kunt de beroepsclassificatie (beroepssector) selecteren en ook of de vacature de vereiste heeft om er een te hebben soort handicap. Daarnaast kun je kiezen voor het type contract (onbepaalde tijd, tijdelijk), uren of studies en eerdere ervaring.

Door deze stuk voor stuk in te vullen verschijnen de arbeidsvoorwaarden en door op ‘Aanmelden’ te klikken kun je via registratie een aanvraag indienen.