Salaris groter dan 1.400 euro van maandag tot en met vrijdag: Cuideo zoekt personeel zonder ervaring

Nieuws

het boeit me het bedrijf dat aanbiedt zorgdienst voor senioren of met afhankelijkheidsproblemen, zoekt arbeidskrachten en lanceert nieuwe vacatures met Kerst in het achterhoofd. In die zin publiceren 540 banen als intern of extern personeel, van maandag tot vrijdag of in het weekend. Ze vragen niet om studies of eerdere ervaringen, maar de advertenties zijn het erover eens dat de werknemer empathisch en aanhankelijk moet zijn.

Wat het salaris betreft, moet worden opgemerkt dat Cuideo een bemiddelend bedrijf is tussen de kandidaat en de familie. Het salaris dat in vacatures verschijnt, is daarom verschillend, afhankelijk van wat elke gezinseenheid overweegt. Een van de hoogste, 1.400 euro, is voor iemand die intern in de zorg voor een oudere werkt.

Tot de functies behoren die van uitvoeren huishoudelijk werk, eten bereiden, wandelen als de te verzorgen oudere mobiel is of medicijnen in de gaten houdt. Het hoogste aantal vacatures staat in Madrid met 46, gevolgd door Barcelona met 39 en Zaragoza met 9.

Vacatures bij Cuideo

Er zijn mogelijkheden om in de ouderenzorg te werken Cuideo-banenportaal. Dit zijn enkele die kunnen worden geselecteerd:

  • Interne zorgverlener tijdens de week Metro Estrella of Vinateros in Madrid, elke dag inclusief feestdagen.
  • Verzorger van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur in Alcalá de Henares.
  • Stagiaire die doordeweeks werkt van zondag om 21.00 uur tot zaterdag om 9.00 uur, op een adres op 15 minuten lopen van het station Pozuelo de Alarcón of bus 657.
  • Extern om meer dan 20 uur per week te werken in Malaga. Incidenteel werk van 4 tot 15 december voor gezinsbehoeften.
  • Interne weekends, van zaterdag om 21.00 uur tot zondag om 21.00 uur in Madrid, lijn 3 – piramides.
  • Intern voor weekends van zaterdag om 8.30 uur tot zondag om 20.30 uur, in Madrid, bij metrohalte Alfonso XIII.
  • Extern van zaterdag tot zondag van 11.00 tot 14.00 uur en van 18.00 tot 21.00 uur in Madrid.
  • Salaris van 1.400 euro, op zoek naar een externe verzorger van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur en van 19.00 tot 23.00 uur in Madrid.

Hoe u uw CV naar Cuideo kunt sturen

Om bij Cuideo te werken, moet je eerst naar het arbeidsportaal gaan. Eenmaal binnen kunt u de beschikbare vacatures bekijken, evenals de vereisten en het salaris. Wanneer je degene hebt gevonden die het beste past bij het profiel waarnaar je op zoek bent, moet je solliciteren. Als u geen actieve gebruiker heeft, moet u zich op de pagina registreren. En zodra u dit proces heeft afgerond, klikt u op ‘Toepassen op aanbieding’.