De SEPE publiceert 251 permanente deeltijdbanen zonder studie: salaris 1.500 euro

Nieuws

Hij SEPE (overheidsdienst voor arbeidsvoorziening) nieuw publiceren parttime of parttime vacatures voor jongeren en werklozen voor wie een volledige dag niet goed is omdat ze zich moeten verzoenen of studeren. Ze vragen niet om studie, en in veel gevallen hebben ze geen ervaring nodig en betalen ze een bedrag salaris tot 1.500 euro. De functies zijn gevarieerd; Onder hen bevinden zich receptionisten, schoonmaakpersoneel, tuinmannen, obers of zorgverleners voor ouderen in verpleeghuizen of thuis.

De nieuwe vacatures die verschijnen in de SEPE ‘Empléate’-portaal Zij hebben een contract voor onbepaalde tijd vanaf het moment van oprichting. Wat wel verandert is het salaris. Dit is afhankelijk van de gewerkte uren, of de betaling van incentives zoals extra geld per verkoop of twee betalingen als het bedrijf dit overweegt.

Vaste vacatures van de SEPE met deeltijdwerk

SEPE-vacatures zijn al op de pagina gepubliceerd en kunnen dat ook zijn vul het aanvraagformulier in om het CV naar de verschillende bedrijven te sturen die personeel nodig hebben. Sommige ervan zijn:

  • Nachtverzorger in een residentie in Pozuelo. Bij een eerdere ervaring van minimaal 6 maanden wordt de EHBO-cursus gewaardeerd. Salaris van 18.000 euro.
  • 2 schoonmaakmedewerkers, een halve dag van 11.00 uur tot 15.00 uur, maandag t/m zondag, in Las Palmas de Gran Canaria. Salaris van 650 euro.
  • 2 tuinmannen gaan werken in een publieke organisatie met een fytosanitaire kaart in Madrid. Rijbewijs type B, uren van 09.00 uur tot 13.00 uur, salaris van 10.000 euro.
  • Kelnerassistent op de Balearen. Ervaring van meer dan twee jaar, uren van 10.00 tot 16.30 uur, salaris van 15.300 euro.
  • Bruine assortimentpromotor in Álava. Contract van 30 uur per week, salaris van 15.492 euro.
  • Waspersoneel in Zaragoza, uren van 10.00 tot 13.00 uur voor mensen met een handicap (33%). Salaris van 6.000 euro.
  • Assistent van een receptionist in een levensmiddelenwinkel in Santa Cruz de Tenerife, met 6 maanden ervaring (waardevol), 4 uur per week in de middag. Salaris 7.560 euro.
  • Multiservicepersoneel in Soria, op zondag geopend van 8.00 uur tot 15.00 uur. Salaris van 1.300 euro.

Hoe u zich kunt inschrijven voor een SEPE-baanaanbieding

Om u aan te melden voor een vacature die op het SEPE ‘Empléate’-portaal verschijnt, moet u deze website bezoeken en filteren op werkervaring, soort contract of rooster. In dit geval moet je filteren op ‘deeltijds’, ‘contract voor onbepaalde tijd’ en ‘onafgeronde basisopleiding’.

Hieronder vindt u een lijst met vacatures die beschikbaar zijn tijdens de sollicitatieperiode. Klik op ‘Aanmelden’ bij degene waarin u geïnteresseerd bent. Het bedrijf ontvangt het cv van de kandidaat en het enige dat overblijft is wachten op het telefoontje van het Human Resources-team voor het sollicitatiegesprek.