Salaris van 55.041 euro: het Europese land dat op zoek is naar Spanjaarden met een vast contract

Nieuws

Duitsland wordt gekenmerkt door het aanbieden van zeer goede cijfers over de werkgelegenheid. Het gaat over land dat de meeste werknemers zoekteen groot deel daarvan in Spanje, en via de Eures-netwerk Er zijn meerdere vacatures in verschillende functies. Voor het einde van dit jaar zijn ze op zoek naar professionals voor scholen, mechanische werkplaatsen of onderhoudswerkzaamheden en in veel gevallen het is niet nodig om Duits te kennen.

De arbeidsomstandigheden in Duitsland zijn zeer aantrekkelijk, te beginnen met het salaris. Je betaalt een gemiddeld salaris van 55.041 euro per jaar volgens gegevens van de Staatsdienst voor Arbeidsvoorziening (SEPE), zou dit neerkomen op 4.587 euro per maand in 12 betalingen. Een ander stukje informatie is het interprofessioneel minimumloon, de SMI. Terwijl het in Spanje 1.080 euro bedraagt, bedraagt ​​dit in Duitsland 1.997 euro per maand. Een behoorlijk verschil dat veel Spanjaarden doet overwegen om in dit land een beroepsleven te beginnen.

Vacatures in Duitsland met een vast contract

Het Eures Netwerk kondigt een reeks calls aan met de open sollicitatieperiode in diverse professionele sectoren. Onder hen zijn die van het lesgeven op kleuterscholen of die te maken hebben met elektronica. Enkele vacatures die met spoed vervuld moeten worden zijn:

  • Elektronicatechnicus met A1 Duits. De CV kan worden verzonden tot en met 29 februari 2024. Salaris van 2.860 euro per maand, in 13 betalingen. 6 maanden gratis hosting. Gratis training door het bedrijf met een cursus Duits. Contract van onbepaalde duur, 28 tot 30 vakantiedagen.
  • Onderhoudsmedewerker: Er wordt een specifieke opleiding tot elektricien of mechatronisch technicus gevraagd, eerdere initiële ervaring wordt gewaardeerd, transport wordt door het bedrijf betaald, een cursus Duits, voordelen voor werknemers zoals toegang tot een sportschool of een spaarrekening.
  • Elektricien, mechanisch technicus. Werkgelegenheid gerelateerd aan de maritieme sector. Vast contract, 28 dagen vakantie, gratis parkeren voor medewerkers, gratis advies bij het vinden van woonruimte.
  • Alpha Consulting zoekt werknemers in Duitsland voor de industriële sector. Vast voltijds contract, cursus Duits van 6 weken in Sevilla. De cursus is gratis, het hotel niet. Het is niet verplicht om dit te doen als u blijk geeft van een goed niveau Engels of Duits. Betaalde enkele reis naar Duitsland, eerste maand gratis accommodatie. Salaris tussen de 13 en 18 euro bruto per uur met salarisontwikkeling in de tijd. Het bedrijf huurt het hele jaar door.
  • Leraren voor jonge kinderen in kinderdagverblijven in Noord-Rijnland (Westfalen). Salaris conform afspraak van 3.100 tot 3.755 euro per maand, met extra verloning.

Hoe solliciteren naar een baan in Duitsland

Elk van de posities in Duitsland te dekken Ze hebben een andere manier van aanvragen. Al gebeurt dat meestal via een e-mail van het bedrijf zelf dat de aanbieding heeft gepubliceerd. En deze e-mail verschijnt aan het einde van de advertentie. Om toegang te krijgen, moet u naar de Eures Netwerkpagina gaan.

Eenmaal binnen verschijnt er een lijst met de vacatures met de openstaande sollicitatieperiode waarnaar je het cv kunt sturen. Alle informatie verschijnt in .PDF-formaat, zodat het bestand na selectie kan worden gedownload.

Aan het einde ervan, na het salaris, de werktijden of de contractvoorwaarden, staat een contactmethode. Door het volgen van de stappen kan de aanvraag worden afgerond en ingediend.